Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: ENDOMETRIOZA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

...sva sreca da ne zivim u hr :D
    koliko znam, ovdje u DE se oplodi vise stanica i onda se odlucuje koje ce se transferirati
    bila sam u mpo ordinaciji i po iskustvima drugih sam ocigledno tamo u dobrim rukama.

gledala sam da ni ovdje iskustva sa smrzlicima nisu bas najbolja, stoga se vise radi s 'svjeze' punktiranim stanicama.

ovdje postupci icu brze. da se odlucim za ivf, mogla bi ga napraviti za 2-3 mjeseca. aih bi vjeovatno mogli raditi vec sljedeci mjesec.
    ovaj tjedan cu dobiti mengu pa ce mi vaditi krv da vide bazalne vrijednosti, pa cemo vidjeti sto cemo dalje.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 28.09.2010. at 09:27

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovaj detox itd. to se kod nas ne radi. Nisam sigurna da je to the right way, ali možda sam samo neupućena. Missed abovi se događaju slučajno, najčešće zbog godina jer je u 37.-moj veća vjerojatnost loših jajnih stanica koje će dat loše embrije, nego u 35-toj. I na to ne možeš utjecat, ne možeš vratit sat. Moj savjet - nemoj da ti u tome, sporednome, po meni, tim detoksifikacijama, prođe vrijeme... Iskreno, to mi djeluje kao neki marketing... Pls nemoj se ljutiti, polazim od našeg iskustva i toga u Mariboru di sam zatrudnila, niko to nikome na missed ab ne spominje te analize metala.

Pitaj tu Hanumicu, ona je i znanstvenica, plus je iz Njemačke, u to se ne razumijem...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.09.2010. at 09:39

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj detox itd. to se kod nas ne radi. Nisam sigurna da je to the right way, ali možda sam samo neupućena. Missed abovi se događaju slučajno, najčešće zbog godina jer je u 37.-moj veća vjerojatnost loših jajnih stanica koje će dat loše embrije, nego u 35-toj. I na to ne možeš utjecat, ne možeš vratit sat. Moj savjet - nemoj da ti u tome, sporednome, po meni, tim detoksifikacijama, prođe vrijeme... Iskreno, to mi djeluje kao neki marketing... Pls nemoj se ljutiti, polazim od našeg iskustva i toga u Mariboru di sam zatrudnila, niko to nikome na missed ab ne spominje te analize metala.

Pitaj tu Hanumicu, ona je i znanstvenica, plus je iz Njemačke, u to se ne razumijem...
    hvala na informacijama, kontaktirat cu forumasicu koja ima iskustva i ivf u de i slo

a sto se tice detoksa - to je iza mene i trajalo je mjesec i pol. sad gledam da unosim cink, selen i vitamin c. ubacila sam i kolostrum zbog eventualne imunoloske problematike - kapsula kolostruma sadrze ca. 180mg imunglobulina.
    puno sam citala o neplodnosti i povezanosti sa zagadjenosti - moglo bi se puno diskutirati o tome. ali postoje istrazivanja koje povezuju losu kvalitetu jajnih stanica sa teskim metalima i pesticidima..slicno je sa spermicima.
    ako te zanima posalji mi pp - za jedan forum sam prevela isjecka iz knjige..moram priznati da sam odmah zbrisala na test nakon sto sam procitala tu knjigu - a prije toga sam razmisljala bas kao i ti..
    Posljednje uređivanje od spodoba : 28.09.2010. at 09:48

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    ali postoje istrazivanja koje povezuju losu kvalitetu jajnih stanica sa teskim metalima i pesticidima..slicno je sa spermicima.
    ako te zanima posalji mi pp - za jedan forum sam prevela isjecka iz knjige..moram priznati da sam odmah zbrisala na test nakon sto sam procitala tu knjigu - a prije toga sam razmisljala bas kao i ti..
    mislim da me krivo ne shvatis - kod mene zasigurno i godine igraju ulogu, ali vjerovatno i ti metali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •