Cure,podižem malo temu o endometriozi i ivf-u,inače sam iz Rijeke,ali nastavljam se liječiti u ZG jer su me ovdje skoro pa uništili,čeka me 3 laparo (endometrioza) nakon kiretaže (blighted ovum,prirodna trudnoća 08/2010) i rekiretaže,dakle,5-ti zahvat u 8 mjeseci . Iako sam molila pojašnjenja vezano uz moju situaciju i doslovno ih preklinjala da mi daju terapiju do početka postupka mpo,liječnici u kbc ri su mi rekli da idem doma i opustim se te radim na trudnoći prirodno (MM-oligospermia!) jer sam već jednom zatrudnila. Svaki drugi tjedan hodočastim u kbc,i opet se dogodilo najgore,kao i nakon prošle operacije u listopadu, i sad nakon ove u ožujku,endo se vratila u punom zamahu,dakle već 2x nakon samo tri tjedna od operacije!!!!

Jajovodi su bili super,ali sad je lijevi začepljen,lijevi jajnik je dvaput rezan,a desni jednom,čišćene su priraslice posvuda,a kako od kiretaže vučem i upalu o kojoj nitko ne želi ništa reći i zbog koje sam uostalom i završila na prvoj operaciji,razmišljam,pošto sam pravne struke,da ih tužim ili barem prijavim odgovarajućem povjerenstvu...

Sve nade polažem u ZG,04.05. idem dr.Radončiću,a za dalje bih pokušala s Petrovom. Vaša iskustva?