Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: ENDOMETRIOZA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da, našla sam neke podatke, koriste se baš za endometriozu, bolje nego one klasične kontracepcijske, iza nove god budemo otišli u Sloveniju nabaviti pa ti javim kakve su

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja nisam nikad čula moram priznati ali gledala sam malo na internetu o njima i piše da su za endometriozu, jel to onda nešto slično kao yaz da imaju niski udjel estrogena i dal su to kontracepcijske pilule ili? Usporedila sam nuspojave i prilično je slično kao i za ostale kontr. p.?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam nikad čula moram priznati ali gledala sam malo na internetu o njima i piše da su za endometriozu, jel to onda nešto slično kao yaz da imaju niski udjel estrogena i dal su to kontracepcijske pilule ili? Usporedila sam nuspojave i prilično je slično kao i za ostale kontr. p.?
    nisam ih koristila, ali od dvije poznanice nisam cula bas najbolji feedback. endometrioza se vratila kod obadvije i to u obliku da su morale ici opet na operaciju. a da ne spominjem da je uzimanje bilo popraceno nuspojavama..tipa kao da su u klimaksu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •