Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: ENDOMETRIOZA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

djevojke evo bila sam na dogovoru za daljnji postupak i dobila sam slijedeći termin u 4.mj. do tada mi je rekao da pijem visanne zbog moje endometrioze. da li je tko od vas pio taj lijek i kakva su iskustva???

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    djevojke evo bila sam na dogovoru za daljnji postupak i dobila sam slijedeći termin u 4.mj. do tada mi je rekao da pijem visanne zbog moje endometrioze. da li je tko od vas pio taj lijek i kakva su iskustva???
    Ja ih pijem, ciklus prakticki nemam, jajnici su suprimirani, endometrij tanak i cista ne raste,bar ne znacajno od prosle godine.
    Probaj, nemas sto izgubiti.

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ih pijem, ciklus prakticki nemam, jajnici su suprimirani, endometrij tanak i cista ne raste,bar ne znacajno od prosle godine.
    Probaj, nemas sto izgubiti.
    mene sad zanima kada da ih prestanem piti ako idem u postupak u 4.mj.? kako znati kada će stići menga..?

zongoloni avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

aurora - meni je dr. Bauman rekao da visanne ispod 6mj nema nekog ucinka, tako da je on mene kada smo imali pauzu od 3mj stavio na 2 ciklusa lyndinette pilula, jer tako ako nista ti ostane ciklus tako da nazalost ti ne znam reci nista iz iskustva. Po mojoj osobnoj procjeni - popij max za 2 ciklusa - recimo 42 dana (kao da pijes 2x pilule bez stanke) i taman s time pokrivas razdoblje do kraja 3 mjeseca. I onda cekas prvi mensis. Znas li na koji protokol ce te staviti?

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj zongoloni prvotno napisa Vidi poruku
    aurora - meni je dr. Bauman rekao da visanne ispod 6mj nema nekog ucinka, tako da je on mene kada smo imali pauzu od 3mj stavio na 2 ciklusa lyndinette pilula, jer tako ako nista ti ostane ciklus tako da nazalost ti ne znam reci nista iz iskustva. Po mojoj osobnoj procjeni - popij max za 2 ciklusa - recimo 42 dana (kao da pijes 2x pilule bez stanke) i taman s time pokrivas razdoblje do kraja 3 mjeseca. I onda cekas prvi mensis. Znas li na koji protokol ce te staviti?
    mislim da ću tako onda, popiti kao dva ciklusa i čekati mengu... idem na isti protokol samo s jačim dozama pa ćemo vidjeti..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •