-
Drage cure! Prije 11 godina deijagnosticirana mi je endometrioza. Išla sam na operaciju i nađeno je na oba jajnika velike endometriotične ciste koje su odstranjene. Tada sam imala samo 22 godine i nisam razmišljala o trudnoća. Ja i moj muž smo sada u braku nepune 4 godine i cijelo vrijeme pokušavamo doći do trudnoće. No međutim sada se je nakon 11 godina meni bolest vratila - ponovno endometriomi na oba jajnika, a njemu je dijagnosticirana teratozospermia. Doktor je preporučio hitan ulazak u ivf postupak, no u našim se bolnicama čeka po godinu dana. Molim Vas koje se uspjele s endometriozom ostvariti trudnoću da mi kažete gdje ste bile u postupku (pošto doktori nerado u postupak uzimaju žene s cistama) i jeste li dobivale puno više injekcija i lijekova od žene koja u ivf postupak ulazi bez endometrioze. Na provom razgovoru za ivf postupak rekao mi je doktor da ne zna je li opravdano potrošiti na mene toliko ljekova kad se uz endometriozu očekuje mali broj jajnih stanica. To mje je uplašilo. Kako je bilo sa vama? Da li se uz endometriozu mogu dobiti kvalitetne jajne stanice?
Pozdrav od Tesle!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma