-
Meni je endometrioza otkrivena na prvom ginekološkom pregledu, 8cm a imala sam isto 22 god. Bila je na jednom jajniku i odmah sam isla operirat, da bi mi na prvom pregledu nakon operacije tj nakon mjesec endometrioza se vratila ali sad na oba jajnika. Tad su mi predložili da pokušam ostat tudna što se nije desilo ni dvije naredne godine i tako opet na operaciju. Tad su mi odstranili jedan jajovod i sačuvali mi male djeliće jajnika od kojih se jedan često nije ni vidio na UZV. I tako nakon tog opet sam pokušavala prirpdno ostat trudna 2 godine s tim da mi je cista se vratila opetna prvom pregledu. Kad mi je već doslo u glavu da je nemogućeostat trudnaprirodno otisla sam u VV kod Dr. Lučingera. Dobijala sam po 3 ampule Gonala i dobila 9 jajnih stanica. Od kojih se oplodilo svih 9 vratili mi 3 ostalo zaledili, i ostala sam trudna od prvog pokušaja evo me sad u 8 mj trudnoće čekam curicu. Mada sam bila jedna s najkompliciranijom dijagnozom taj dan na oplodnji i maternica se deformirala od cisti i priraslica. Tako da netreba vjerovat da je nesto nemoguće i komplicirano, samo naprijed i sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma