vec sam bila pisala. ali evo,mali mi vec ima 4 mj i jako lose po nocu spava. donedavno je dojio skoro svakih 2 sata,i to preko noci isto. ali onda odjednom promijenio raspored ove zadnje dvije noci, ide spavati oko 8 i po,probudi se oko 10-11 pocica i onda sve do 4 ne trazi, ALI u tom vremenu jaaaako nemirno spava, i budi se svakih pol sata skoro, izmorila sam se i ja i muz i ne znamo sta bi vise, ciku nece,cist je a placea jos gore kad pricams mamom sta je bilo, pa mi kaze to je zbog toga sta on ima jaci zeludac i da mu treba jaca hrana,da mu je sigurno moje mlijeko prelagano i da je gladan,da mu trebam skuhat mrkvicu i spremit rizine pahuljice,,a ja ne zelim jos uvoditi prehranu, ma ne sta da kazem, eto..ako ima ko da mi pomogne..visim cijelo vrijeme na forumu
![]()

a jos gore kad pricams mamom sta je bilo, pa mi kaze to je zbog toga sta on ima jaci zeludac i da mu treba jaca hrana,da mu je sigurno moje mlijeko prelagano i da je gladan,da mu trebam skuhat mrkvicu i spremit rizine pahuljice,,a ja ne zelim jos uvoditi prehranu, ma ne sta da kazem, eto..ako ima ko da mi pomogne..visim cijelo vrijeme na forumu
Odgovori s citatom
osjecam se lose,dode jutro,umorna,iscrpljena a on se probudi i trazi paznju a ja sva nikakva
ako se moze zvati rucak...ali stvarno moj mali je presladak,kad vidim njegov prekrasan osmjeh onda se sve to zaboravi, ostaju samo podocnjaci
..puno ti hvala i pusa
- mogli smo sat ravnati po njoj). Ja bih je onda uzela na ruke, njihala se naprijed-nazad i pjevala nešto zatupljujuće
. Samo sad ne zaspi uvijek na sisi (jedino kad je baš jako umorna i kad doji po noći). Međutim po danu sad zna sisati pa se još malo igrati u krevetu (mom) pa tek onda zaspati, a po noći (i po danu) se zna probuditi samo da izvidi jesam li u blizini pa je onda pomazim i spava dalje. Tako da ti ni to nije neka sreća. Prije (dok je češće zaspala na sisi) smo se uspavali za 15 minuta, a sad se moramo najesti pa piograti i onda tek uspavati. A i uvijek mora netko biti s njom u sobi jer ako nas nema, onda se posve razbudi pa možemo sve ispočetka...