kvizorama, kužim potpuno tvoj strah zbog slabog napredovanja i svaka ti čast što si ustrajala u isključivom dojenju, ja sam bila ipak prevelika kukavica da bih se pouzdaala u svoje tijelo (za koje sam dobivala samo loše kritike, tipa da enmam mlijeka). Uostalom dok smo bile na isključivom dojenju moja beba NIJE kakala, a i gubila je na težini, tako da uz preporuku i patronažne i pedijatra i ovakog činjeničnog stanja nisam mogla ustrajati u svojoj namjeri jer mi se činila kao isforsirana fiksacija na nešto što mi očito ne polazi za rukom...Možda da sam rodila na Sv. Duhu a ne u Petrovoj kojoj je dojenje samo fikcija kojom zavarava majke i ostavlja ih u uvjerenju da djecu ne hrane AD-om, a svi smo itekako bili svjesni stvarnog stanja stvari...
Inače, mi smo na zadnjem pregledu imali 3300g, dakle prirast od 30g u 5 dana što je više nego premalo. Dr. mi je savjetovao nadohranu od 100ml u svakom obroku što je znatno više od onog što sam joj davala. Ona sad poejde okko 50ml nakon svakog podoja i OBAVEZNO povrati sve! Ja sam izbezumljena od straha!!! Šta da radim?!!!!

Možda da sam rodila na Sv. Duhu a ne u Petrovoj kojoj je dojenje samo fikcija kojom zavarava majke i ostavlja ih u uvjerenju da djecu ne hrane AD-om, a svi smo itekako bili svjesni stvarnog stanja stvari...
Odgovori s citatom