Pokazuje rezultate 1 do 50 od 96

Tema: Upomoc! Pigmentacija na licu ne prolazi!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Podižem temu! U zadnjoj trudnoći moja pigmentacija je narasla, unakazila mi lice..horor teški-čelo mi je izgledalo ko da se nisam oprala par godina, ispod svakog oka fleke promjera par cm a o brkovima da ne govorim, strašno. I čekala sam da prođe samo od sebe ali nije ni poblijedilo, a kamoli da je nestalo. I onda su mi preporučili jednu kremu, mažem se nekih dva mjeseca i uspjelo je. oduševljena sam rezultatima. Ako kome treba-DUCRAY-MELASCREEN. Mala, ima samo 40 ml a košta oko 200 kn ali stvarno pomaže, ako su meni izblijedile one moje tvrdokorne, onda će svakom pomoći

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem temu! U zadnjoj trudnoći moja pigmentacija je narasla, unakazila mi lice..horor teški-čelo mi je izgledalo ko da se nisam oprala par godina, ispod svakog oka fleke promjera par cm a o brkovima da ne govorim, strašno. I čekala sam da prođe samo od sebe ali nije ni poblijedilo, a kamoli da je nestalo. I onda su mi preporučili jednu kremu, mažem se nekih dva mjeseca i uspjelo je. oduševljena sam rezultatima. Ako kome treba-DUCRAY-MELASCREEN. Mala, ima samo 40 ml a košta oko 200 kn ali stvarno pomaže, ako su meni izblijedile one moje tvrdokorne, onda će svakom pomoći
    je li to krema, emulzija ili sprej kad googlam dosta toga izbaci;MELASCREEN KREMA I EMULZIJA SPF 50+,MELASCREEN DEPIGMENTANT, 30 ML,MELASCREEN EMULZIJA ZA POSVIJETLJIVANJE KOŽE S SPF 15

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mene isaranu pigmentacijom isto spasila ta trinina krema melascreen uzela u dm na kupon 25% samo oni dm koji imaju specijalizirani derm.dio je imaju.izvrsna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •