Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: opet temperatura nako jednog dana pauze

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno opet temperatura nako jednog dana pauze

moja Anja je u petak dobila temeraturu koja cijelu subotu nije prelazila 38 sa 5. ipka smo otišli na dežurstvo i dobili cifixim. u nedjelju je bilo ok, bez temerature pa sam ju u ponedjelajk odvela u vrtić jer je dolazio djed mraz.

juče naveče opet lagano 38 sa 5, i evo sad počinje rasti, za sat vremena od 37 sa 7 na 38 sa 4.

kašlje dosta, nos joj curi...sirup pije već treći dan!

doktorica nam ne radi do sutra ujutro.

jel ima ko slično iskutvo, prvo temeratura, pa prestane pa se opet pojavi?! i sve pod antibiotikom?

očajna sam.

ako sam šta griješila u pisanju, stvarno nemam snage ispravljat..

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: opet temperatura nako jednog dana pauze

N je imala nedavno, ali ne pod antibiotikom, imala je tada gripu, a trajalo je još par dana otkad se vratila, ali nije bila visoka temp. mogla bih reći povišena, ono 37,5

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da se još nadodam, ona je vesela, dobro jede, sasvim ok, osim malo umorna, ali od temerature.

ima 4,5 godine.

nadam se da nije gripa, protiv sezonske sam ju cijepila

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Možda je pokupila nešto novo u vrtiću na koje ovaj antibiotik ne djeluje...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moj ima 1,4 god, imao temp 3 dana, pa puza 1 dan, onda temp 2 dana, papuza 1 dan pa opet temp 2 dana. završio sa upalom uha i antibiotik. stariji je imao temp 7 dana bez prekida, završio bez ikakvih lijekova

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda je jednostavno viroza na koju antibiotik ne djeluje. A temperatura joj se vratila možda zato jer nije doma mirovala nego je išla u vrtić pa je tamo malo divljala s djecom.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Žao mi je što se temp vratila, razloga može biti više, no vjerojatno je razlog što je bolesna išla u vrtić.

Možda nije primjereno sada ti komentirati, no ipak ću reći da nije uredu da vodiš bolesno dijete u vrtić, koje kašlje, curi joj nos i to dok još pije antibiotik. To što samo 1 dan nije imala temperaturu, ne znači da je zdrava, a tim više što je pod antibiotikom.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moja pedijatrica kaže da dijete smije u vrtić ako nema temperature 3 dana,a mislim da u ovom tvom slučaju si ju prerano poslala u vrtić, ipak dijete treba odmirovati kući a ni taj antibiotik nije još vjerojatno odradio svoje!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Žao mi je što se temp vratila, razloga može biti više, no vjerojatno je razlog što je bolesna išla u vrtić.

Možda nije primjereno sada ti komentirati, no ipak ću reći da nije uredu da vodiš bolesno dijete u vrtić, koje kašlje, curi joj nos i to dok još pije antibiotik. To što samo 1 dan nije imala temperaturu, ne znači da je zdrava, a tim više što je pod antibiotikom.
    X

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Citiraj Deaedi prvotno napisa

X

X

nije fer ni prema ostaloj djeci

sorry, ali ovo mi je bolna točka!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •