-
Osoblje foruma
prije sam radila na poslu gdje je stres bio svakodnevnice, to je rezultiralo mojom nervozom, otresanjem na djecu
, stalnim osjecajem presinga i straha od pogreske... itd. cesto bi me, nakon sto bi ta neka koma situacija zavrsila, jako zaboljela glava
zbog svega toga (godinama isti obrazac, nista se nije mijenjalo, samo je postajalo gore) sam promijenila posao
sadasnji posao mi nije toliko stresan, ali ima situacija i perioda kada jest.
nedavno je bio jedan takav period, nakon kojeg se dogodila fizicka reakcija na sve to, prvo sam 2 dana imala nocne more, da bih nakon toga (situacija se smirila) pocela patiti od bolova u zelucu, mucnine, doslovno bilo sto sto bih pojela ili popila (caj, neki suhi keksic na kojima sam bila jer mi je bilo zlo od svega drugoga) bi rezultiralo bolovima u zelucu ko da mi se kamenje premjesta unutra
vec sam pocela razmisljati da odem napraviti neke pretrage, da imam cir... itd. kad se sve nakon 10 dana smirilo
hocu reci, sto smo stariji, nase tijelo nam vraca svo to nagomilano nezadovoljstvo, pritiske, stres, strah, neizvjesnost...
Neki ljudi su sposobni sve to odgurnuti od sebe, reci bas me briga, nije svijet propao, itd, ja nazalost ne, bas jako prozivljavam takve stvari ako sam direktno ukljucena i odgovorna. Mislim da tu za mene nema lijeka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma