Ja mislim da je život s dvoje male djece sam po sebi veoma zahtjevan za majku. Onda još posao - en ti - ja sam doma - i kad samo do dućana idem van kuće i nazad strga me to, di bih još da ih oboje pakiram razvozim, skupaljem, raspakiravam svaki dan i sebe i njih nakon dugog dana, kuham, spremam... uh! To se naravno može - nemamo svi jednako udaljene kuće od posla, jednako zahtjevne poslove, nemamo svi iste muževe koji dolaze doma u isto vrijeme... neke od nas su same, druge imaju i mamu i svekrvu i seku i šogoricu pri ruci... i ns koncu konaca svaka on nas ima svoje granice i svoju osobnost...No@n@ prvotno napisa
Međutim, ako mene pitate - kad je mama mama maloj djeci ima pravo ne radit ništa drugo. Točno tako. Porodiljni od jedne godine je neka čudna izmišljotina o povijesti koje bi se sigurno moglo svašta čudnoga iskopati, ali to nije važno.
Djeca trebaju mamu i mama djecu godinama i godinama u tom ranom djetinjstvu i ako je posao opterećenje (a ako ga se možemo odreć bez da obitelj gladuje...) - pa što onda! Neće uteć! Čemu stres i muka?!
Mi se malo forsiramo, moderne žene, a bespotrebno! KOme što dokazujemo time da se ko Ježišek razapinjemo na sve strane?!
Ako ide - dobro. Ako ne ide - opet dobro.
Ako se mora raditi - pa može se i manje stresan posao nać (ako se može)
ako se sve to ne može - ostaje to da u glavi složimo što nam je važno, i koliko ćemo se davat tu, a koliko tamo, i na što ćemo okidače palit, a na što ne...
I naravno, slažem se da je profesionalna pomoć dobro rješenje - uvijek, pa i tad..
Sretno!