-
Male djeveruše
Ovako-zanima me vaše mišljenje.Bliska osoba mi se udaje i zapela je za male djeveruše i djevere(4 curice u dobi od 3 do 7 godina) i dva dečkića od 4 godine.Svi će imati male smokinge i haljinice.Ja nemam iskustva s dječicom te dob pa me zanima hoće li biti mirni i hoće ih uplašiti ta gužva i metež?ok znam svako dijete je za sebe ali ima li tko tih iskustava??
-
-
mama još malo -hvala :D
ima li još itko voljan pomoći?
-
-
-
Mi smo već iskusni u Tome
Bila je djeveruša nekoliko puta, prvi put sa nepune dvije godine...Tada je protrčala kroz crkvu...no kasnije je bilo odlično, sva ponosna izvršavala je svoje "obaveze"
-
Meni su tri djevojčice bile djeveruše...3, 4 i 7 godina!!! Sve su odradile i bile strašno ponosne!!! A i ja na njih!!! Bilo je super
-
Moja L je bila djeveruša sa 3 gd.Ćim smo saznali za to i njoj smo odmah objavili vijest i poćeli je pripremati na to što se oćekuje od nje.
Bila je naprosto oduševljena svojom haljinom i to je njoj bio vrhunac dana. Cjeli dan se pravila da je ona barbika. U crkvi je nosila košaricu sa konfetima. Nije mogla doćekati da prođe ceremonija pa je zgrabila konfetić iz košarice prije samog ulaska u crkvu,ne moram ni napominjati da su i ono ihaljinica bile musave od čokolade!
Sve u svemu sve je dobro prošlo i svima nam je taj dan ostao u ljepom sjećanju. Nemoj se unaprijed nervirati, zaista ne znamo što možemo oćekivati od trogodišnjaka u nesvakidašnjim situacijama.
Želim vam svima ljep provod!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma