Ajde attached, opisite rituale uspavljivanja, ako vam nije mrsko. Zanima me na tacno koji nacin vam klinci zaspu. To se narocito odnosi na one cije bebe spavaju sa roditeljima u krevretu.
Posle kupanja i brisanja uz cendranje sto smo ga izvadili iz kade, oblacim mu pidzamu, on vec tada pocinje da sisa palac. Gasimo svetlo, pustamo tihu muziku (Enya) i dojim ga. Ako sam dobre srece, uspava se na dojci. Ako ne, kao sinoc, moram ga nosati, ljuljati, recitujem, pevam...i nista. Spava mu se, same mu se oci sklapaju, ali on prica, otima se, razbudjuje sam sebe. Trebalo nam je sat vremena da zaspi. I onda nocna budjenja..![]()

Odgovori s citatom
to naravno uspijeva meni, ali ne i njoj-najčešće zadremam više puta prije nego ona napokon zaspe, a onda i ja za njom. od večeri nemam ništa-srećom da se zajedno tuširamo i večeramo inače bih ja vjerojatno išla u krevet bez toga. po noći se budi 3-5 puta, cica, i ponekad protestira usred noći, a ujutro kad ja odlazim na posao šihtu preuzima tatu. ukratko, ne znam i ne želim drugo od AP-a, ali dobro bi mi došlo svjetlo na kraju tunela.
/ - mazimo ga, šapućemo kako svi već spavaju, bla bla, ili mu pjevušimo neke naše pjesmice, ali naravski cica još uvijek igra glavnu ulogu - kad legnem pored njega on počne sav presretan vikat sisa!sisa! hihihihi - počne se smijat ko lud od sreće
, znalo je to trajati i po sat i pol, taman mislim "pao je", a kad on ono živahno na noge i ciči, vrišti, totalno budan - igrao bi se...jaooo, svega je bilo.