gdje da nadjem razlicite figurice gormita, tj. da su vidljive pri kupovini da ne bi ispalo da je djed mraz donio djeci one koje vec imaju?
i sto je jos zgodno za kupiti uz te figurice, osim onog otoka s blagom?
molim pozurite s odgovorima![]()
gdje da nadjem razlicite figurice gormita, tj. da su vidljive pri kupovini da ne bi ispalo da je djed mraz donio djeci one koje vec imaju?
i sto je jos zgodno za kupiti uz te figurice, osim onog otoka s blagom?
molim pozurite s odgovorima![]()
dakle, oni se prodaju u one2play..
jel ima u tkalci taj ducan i gdje(blizu ilice ili?)
Cure razmijenjuju figurice na ovom topicu:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...light=#2296075
pitaj njih, one sigurno znaju.
Probaj u Avenue mallu One2Play... mi smo prije više mjeseci tamo kupovali.. a cura koja je radila je prepipavala paketiće i govorila nam koji je u kojem :D :D tako da smo odabrali one koje nemamo 8) . Nadam se samo da još tamo radi.
To je radila nedavno i prodavačica u CC1, još je i zapisivala na paketiće koja je figurica unutraOriginally Posted by mio-mao
![]()
negdje na sredini tkalče ti je dućan, ogroman je, na nekoliko katova, ne možeš ga fulatiOriginally Posted by sundrops
Imaš paket u kojem su 4 gormita: 3 vidiš, jednog ne. jedino kaj više nigdje nema nove Atomic serije. Ili barem mi nismo pronašli.
Zgodan ti je paket za 100 kn u kojem su torba Gormiti (kaže mi frendica da je dosta kvalitetna, paket gormita sa 4 figure, i auto koji ti vjerojatnoneće trebati pa ga možeš pokloniti)
Ako vam kažem da je moj mladi gospodin zaželio svoj vlastiti bor, nastavio ga nasred svoje sobe i na njemu povješao Gormite, onda znate s kim imate posla 8)
I mi tražimo SVE što ima veze s Gormitima. Mogu ppreporučiti kišobrane (Konzum i Tommy sigurno), a čujem da negdje ima i dosta veliki ruksak sa koječime unutra.
Sada tražim gdje bi bilo još stvari na tu temu, jer bi moj i tenisice i odjeću i sve što može naći.
Ako netko nešto ugleda, neka odmah javi :D
Evo samo da javim Gormitoljupcima:
Moja sestra je mom mališi kupila paket u "one 2 play-u" za 100 kn, a u njemu: veliki školski ruksak Gormiti, paket s 3+1 figuricama i autić (onaj malo bolji, metalni).
Te pakete imaju malo zabačene, ali super se isplate, posebno školarcima. Pa taj školsi ruksak je na jesen koštao bar 300-tinjak kuna.
Koga zanima nek potraži![]()
kaj nisi pročitala moj post prije tvog. Piše ti to isto za pakelt s datumom 5 dana prije tvogOriginally Posted by anna-y
Očito sam čitala, ali mi nije doprlo do mozga. To mi se ponekad dešava. Kaj ćeš - senilnost. Nemoj se odmah ljutiti
![]()
ma ne ljutim se, nego je informacija bila na vrijeme, odnosno prije Božića, a i tada je još i bilo tih paketa.
hvala na odgovorima/ savjetima.. djed bozicnjak bio, donio gormite, kasnije je dijete shvatilo da bi bilo bolje da je trazio dinosaure no eto..