Results 1 to 13 of 13

Thread: gormiti figurice i ostalo

Default gormiti figurice i ostalo

gdje da nadjem razlicite figurice gormita, tj. da su vidljive pri kupovini da ne bi ispalo da je djed mraz donio djeci one koje vec imaju?
    i sto je jos zgodno za kupiti uz te figurice, osim onog otoka s blagom?
    molim pozurite s odgovorima

dakle, oni se prodaju u one2play..
    jel ima u tkalci taj ducan i gdje(blizu ilice ili?)

piplica's Avatar

Cure razmijenjuju figurice na ovom topicu:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...light=#2296075

pitaj njih, one sigurno znaju.

mio-mao's Avatar

Probaj u Avenue mallu One2Play... mi smo prije više mjeseci tamo kupovali.. a cura koja je radila je prepipavala paketiće i govorila nam koji je u kojem :D :D tako da smo odabrali one koje nemamo 8) . Nadam se samo da još tamo radi .

sandraL's Avatar

Quote Originally Posted by mio-mao
    Probaj u Avenue mallu One2Play... mi smo prije više mjeseci tamo kupovali.. a cura koja je radila je prepipavala paketiće i govorila nam koji je u kojem :D :D tako da smo odabrali one koje nemamo 8) . Nadam se samo da još tamo radi .
    To je radila nedavno i prodavačica u CC1, još je i zapisivala na paketiće koja je figurica unutra

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

Quote Originally Posted by sundrops
    dakle, oni se prodaju u one2play..
    jel ima u tkalci taj ducan i gdje(blizu ilice ili?)
    negdje na sredini tkalče ti je dućan, ogroman je, na nekoliko katova, ne možeš ga fulati

NanoiBeba's Avatar

Imaš paket u kojem su 4 gormita: 3 vidiš, jednog ne. jedino kaj više nigdje nema nove Atomic serije. Ili barem mi nismo pronašli.
    Zgodan ti je paket za 100 kn u kojem su torba Gormiti (kaže mi frendica da je dosta kvalitetna, paket gormita sa 4 figure, i auto koji ti vjerojatnoneće trebati pa ga možeš pokloniti)

anna-y's Avatar

Ako vam kažem da je moj mladi gospodin zaželio svoj vlastiti bor, nastavio ga nasred svoje sobe i na njemu povješao Gormite, onda znate s kim imate posla 8)

I mi tražimo SVE što ima veze s Gormitima. Mogu ppreporučiti kišobrane (Konzum i Tommy sigurno), a čujem da negdje ima i dosta veliki ruksak sa koječime unutra.
    Sada tražim gdje bi bilo još stvari na tu temu, jer bi moj i tenisice i odjeću i sve što može naći.
    Ako netko nešto ugleda, neka odmah javi :D

anna-y's Avatar

Evo samo da javim Gormitoljupcima:
    Moja sestra je mom mališi kupila paket u "one 2 play-u" za 100 kn, a u njemu: veliki školski ruksak Gormiti, paket s 3+1 figuricama i autić (onaj malo bolji, metalni).
    Te pakete imaju malo zabačene, ali super se isplate, posebno školarcima. Pa taj školsi ruksak je na jesen koštao bar 300-tinjak kuna.
    Koga zanima nek potraži

NanoiBeba's Avatar

Quote Originally Posted by anna-y
    Evo samo da javim Gormitoljupcima:
    Moja sestra je mom mališi kupila paket u "one 2 play-u" za 100 kn, a u njemu: veliki školski ruksak Gormiti, paket s 3+1 figuricama i autić (onaj malo bolji, metalni).
    Te pakete imaju malo zabačene, ali super se isplate, posebno školarcima. Pa taj školsi ruksak je na jesen koštao bar 300-tinjak kuna.
    Koga zanima nek potraži
    kaj nisi pročitala moj post prije tvog. Piše ti to isto za pakelt s datumom 5 dana prije tvog

anna-y's Avatar

Očito sam čitala, ali mi nije doprlo do mozga. To mi se ponekad dešava. Kaj ćeš - senilnost . Nemoj se odmah ljutiti

NanoiBeba's Avatar

ma ne ljutim se, nego je informacija bila na vrijeme, odnosno prije Božića, a i tada je još i bilo tih paketa.

hvala na odgovorima/ savjetima.. djed bozicnjak bio, donio gormite, kasnije je dijete shvatilo da bi bilo bolje da je trazio dinosaure no eto..