-
IKEA stolice-kvaliteta
Ima li tko IKEA stolice?
U razmatranju mi je ova:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30072203
Ali s obzirom da se MM može podičiti se male većom kilažom, zanima me koliko su ikea stolice izdržljive? Jel se brzo rasklimaju? Kvaliteta?
Imate li kakve preporuke za kvalitetne stolice, ovog stila? Svaki savjet je dobrodošao!
-
Mi imamo stolice iz Ikee,
i također imam muža malo veće težine!
Kupili smo ih prije 4,5godine, platili jednu cca45 eura, i nisu se nimalo rasklimale, još uvije su ko nove...
Naše imaju na sjedištu navlaku koja se lako skida i pere....
-
-
Itekako su izdržljive. Ja imam one Ikea stolice na sklapanje, 10 godina su stare. Čvrste kao prvog dana, nemaju ni ogrebotine, kao nove, a sjedi se na njima svakodnevno, da ne govorim da ja koji put stanem na nju (a sjedalo je od tankih letvica) da bih nešto na visokom dohvatila.
-
i moje pletene se dobro drže već 8 godina. povremeno ih pritegnem inbusom.
-
Mi ih imamo već jedno osam godina i još su kao nove, uopće se nisu rasklimale. Bile su jedne od jeftinijih a uzeli smo ih isključivo zato jer nisu ljepljene već su nogice pričvršćene šarafima i nema šanse da netko slučajno padne, a sjedili i poprilično glomazni ljudi.
-
-
Nase su drvene najjeftinije koje smo nasli: 4 stolice zajedno sa stolom smo placali manje od 1000kn. Jos su u komadu. Niti jedna se nije rasklimala. Imamo ih jedno 6-7 godina. I mm je u zadnje vrijeme debel.
-
Prije 4 godine nabavili smo stolice u Ikei - crvene, tapecirane, ugodne, prekrasne. Moja ocjena bi bila 3/4. Moja najveća zamjerka odnosi se na habanje materijala- izvlače se očice, a nije moguće skinuti sve navlake i oprati ih, tako da smo osuđeni na trljanje wanish-em. Al to je Ikea, maksimalno 7 g. pa kupiti novo
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma