-
može li djete od 16 mj i 8.5 kg u 9-18 as
dijete mi sa 16 mjeseci ima 8 i možda još pola kg
kako napreduje neće do druge god dostići 9 kg
smije li prijeći u sjedalicu od 9-18 kg prije nego napuni 9 kg?
i koliko dugo treba imati 9 kg, jer njena težina varira , dobije 200-300 g, i onda dobije temperaturu, par dana ne jede i grami odu
-
Ne bi smjela u smjer voznje prije 9 kg. A zasto se zuris, jel ima neki poseban razlog sto zelis da se preselite u grupu I?
-
Osoblje foruma
Ja bih ti preporucila da ipak sacekas minimalnu kilazu za prelazak, a to je 9 kg. Sjedalice I kategorije su testirane za voznju djece izmedu 9 i 18 kg.
Pretpostavljam da imas osjecaj da joj je neudobno ili skuceno u sjedalici, ili je vec dovoljno velika za slijedecu kategoriji, ili bi joj voznja bila zanimljivija u smjeru voznje, ali ima jedna zaista dobra stvar u tome: Voznja u suprotnom smjeru je uvijek sigurnija opcija od voznje u sjedalici okrenutoj u smjeru voznje.
-
Srecice skroz si u pravu zašto sam mislila i htjela je stavit u veću as.
I znam da sam citala da je sigurnija vožnja u suprotnom smjeru,ali meni
se nekako čine as od0do9 kg nesigurnije od 9 do 18 jer se vise micu,odnosno, ova veća koju SAD koristi starija kćer je čvrsto fiksirana i nema micanje
i šta ako do druge god ne bude imala 9 kg, stoji u ovoj do daljnjega?
-
Osoblje foruma
Da.
Sto se tice neudobnosti i skucenosti, mozes razmisliti o kombiniranoj sjedalici od 0 do 18 kg, koja se se do 9 kg montira suprotno od smjera voznje.
Bez obzira da li je sjedalica okrenuta prema naprije ili prema natrag, treba je montirati tako da se ne pomice vise od centimetar ili dva.
-
Osoblje foruma
Jos nesto, zaboravih, sto se tice ovih kombiniranih sjedalica, sada su i kod nas dostupne sjedalice koje se montiraju suprotno od smjera voznje cak do 18 kg
http://www.besafe.com.hr/index.php/h...d/izi-combi-x3
na taj nacin je vozis sigurnije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma