Drage moje Rode !
Evo mene opet nakon dugo,dugo vremena,ako me se netko još sjeća,ako ne "uguglajte"DOMINIKOVA PRIČA".
Želim Vas obavijestiti da je u bolnici Sveti duh u osnivanju Udruga za pomoć roditeljima nedonoščadi,prvi "inicijativni sastanak" imali smo prije cca 2 tjedna,a od ovog tjedna krenuli smo s radionicama za roditelje nedonoščadi koji borave na JIL-u na Svetom duhu.Osnivačka skupština biti će izmedju 18. i 24. siječnja 2010.Za sada nemamo ni ime,jer je nekoliko prijedloga dobilo podjednak broj glasova,pa i Vas pozivam da se uključite u glasanje.Predložena imena su "PREMATURKO","PREMATURČEK" i "PALČIČI" pa eto stavljam u anketu.HVALA !
Naravno pozvani su svi zainteresirani koji na bilo koji način mogu pridonijeti pružanju podrške roditeljima nedonoščadi.
O detaljima oko pristupanja udruzi i članstva javim Vam se vrlo skoro,za sad toliko evo samo da znate da se nešto VAŽNO i VRIJEDNO pokreće.
Pozdrav svima od mame Željke(o meni i mojim andjelima sada nakon toliko godina,nekom drugom prilikom,u nekom drugom postu)
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIMA OD SRCA ŽELI BIG FAMILY VUČKO !!!