Pokazuje rezultate 1 do 50 od 110

Tema: MAMINO ŠESTO ČULO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku
    Pa Robin Hood nosi tajice
    a stvarno ste zakon...

ja sam prvu trudnoću strepila da li ću je donijeti do kraja, pa mi je stvarno bilo nebitno kaj je i nisam ni stigla o tome razmišljati, a sad mi je u ovim (pom)poznim godinama najbitnije da rodim normalno i zdravo dijete, ali ne mogu poreći da često pomislim da nosim curicu...

vidjet ćemo da li mama intuicija radi

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    a stvarno ste zakon...

ja sam prvu trudnoću strepila da li ću je donijeti do kraja, pa mi je stvarno bilo nebitno kaj je i nisam ni stigla o tome razmišljati, a sad mi je u ovim (pom)poznim godinama najbitnije da rodim normalno i zdravo dijete, ali ne mogu poreći da često pomislim da nosim curicu...

vidjet ćemo da li mama intuicija radi
    mamina intuicija radi cura sam

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    mamina intuicija radi cura sam
    Bravo bravo za malu curku.

Ja sam od samog početka vjerovatno pod uticajem mog muža koji je govorio biće dječak i sama počela vjerovati u to. Prije mjesec dana dr je na UZV rekao da nam stiže princeza a mama se rasplakala. Nakon godina pokušavanja da dođemo do bebice, nama je najbitnije bilo to da nam djete bude živo i zdravo a tek poslije mojih stravičnih krvarenja uslijed hematoma spol je bio zadnja misao u glavi. Ali ipak radujem se svojoj maloj princezi, već zamišljam kako joj mama veže male kike, kako ona obuva mamine štiklice i klapa po hodniku i masu toga, joj jedva čekam da nam dođe.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

joj rozalija super da si uspjela !!!! tako sam i ja za prvo, ali vidjet ćeš kod drugog ipak maaaala željica se javi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •