moje šesto čulo ovaj put nema nikakve predosjećaje , valjda zato što je prvi put bilo 100 % u krivu
Sve što imam je želja da je živo i zdravo , a ostalo je manje bitno... jedino što sin non stop viće da je to njegova Luce
pa sad ostaje samo čekati
moje šesto čulo ovaj put nema nikakve predosjećaje , valjda zato što je prvi put bilo 100 % u krivu
Sve što imam je želja da je živo i zdravo , a ostalo je manje bitno... jedino što sin non stop viće da je to njegova Luce
pa sad ostaje samo čekati
Moje šesto čulo nije niti skužilo da sam u drugom stanju do devetog tjedna..
Čini mi se da sam podjednako htjela da bude i muško i žensko,
ali sam uvijek u dućanima misteriozno završavala na odjelu za dečke i svi su me zezali,
čak i dragi kupio "neutralne" čarapice (dok još nismo znali) plave boje
i na kraju - dečko!
Ha, šanse su bile 50:50, ne?![]()
Ja sam u prvoj trudnoći sa trojkicama koje su prvo bile "dvojke" bila uvjerena da će se ostvariti i da nosim blizanke, curice što sam oduvijek htjela. Kada su mi na kontroli za tjedan dana rekli da više nisu blizanci nego trojkice bila sam uvjerena da je to treće dečkić. Kada ni je sa 16tt gin. rekla prva je cura, druga isto, a treće nije sigurna, odjednom sam promjenila mišljenje i bila uvjerena kako nosim tri curice. Svi ostali su se nadali i dalje da je barem jedan dečkić, ali nekoliko puta su nam potvrdili da su tri cure i rodile su se tri cure.
Sada sam 13tt i od prvog dana sam govorila da je sada garant dečko i svi osim mog tate koji priželjkuje dečka su isto uvjereni da će biti dečkić. Još nismo saznali, ali ja sada opet nekako povremeno kada ga ili ju mm oslovi muškim imenom imam osječaj da možda i nije dečko nego opet cura!
Uskoro ćemo saznati!
Kod nas bilo tatino šesto čulo a ne mamino
MM je od prvog dana tvrdio da je curica jer on zna što je pravio. Na jednom pregledu ginekologa je prevarila pupkovina pa nam rekao da je muško a MM njemu: Ma jeste vi sigurni? I stvarno drugi put ipak bi da je curica. A ja sam na početku trudnoće sanjala da je dečko pa mi to toliki crv sumnje unijelo da sam do pred sami termin stalno tražila potvrdu da je sigurno curica.
Ja sam u prvoj T mislila da je dečko a bila je cura
Sad opet mislim da je dečko, nadam se da će na sljedećoj kontroli se vidjeti samo zato da mogu početi kupovati :D (jer nema baš neutralih stvari za bebu, nažalost), a moja curka je uvjerena da će dobiti seku.
prvi puta sam slutila da je curka - i bila je
u drugoj trudnoći imala sam osjećaj da će biti dečko - i bio je
ko zna dal ću za treću pogoditi
Ja nisam "navijala" niti za jedan spol, bilo mi je bitno samo da bude zdravo, ali sam od samog početka trudnoće imala osjećaj da je dečko - i pogodila!