-
sve dok nisam (odnosno nismo) zakljucila da sada mogu doci djeca, koristila sam pilule.
odlucila sam se za njih kad sam krenula imati spolne odnose jer ni pod koju cijenu nisam htjela ostati trudna, a po prirodi sam teza kontrol frikusa (nije da ne vjerujem drugoj osobi, ali ovako sam barem vjerovala da je eventualna trudnoca iskljucivo u mojim rukama). istovremeno su mi pilule znacajno olaksavale jako bolne i obilne menstruacije (policisticni jajnici, zabacena maternica). generalno mogu reci da sam stvarno bila zadovoljna time, narocito kad sam pila Diane 35. od njih nisam imala nikakvih nuspojava, super sam se osjecala i davale su mi osjecaj slobode (slobodu da uzivam, slobodu od iscekivanja i straha,...).
mislim da nije isto koristiti prirodne metode u stabilnoj vezi i kad nije da zelis djecu, ali nije niti da ti se to cini kao potpuno promasena ideja. i kad se zabavljas i ne pada ti na kraj pameti imati djecu. moram priznati da je mene oduvijek fasciniralo kako se ljudi mogu, kao netko rece, igrati lutrije u situaciji kad stvarno ne zele imati djecu. i jos uz to biti opusteni i dobro se zabavljati. valjda je to stvar karaktera...
nakon prestanka pilula trebalo mi je skoro dvije godine da ostanem trudna (moji jajnici su samo naizgled od pilula djelovali manje policisticno). vec sad razmisljam sto cu nakon sto rodim...ne znam zasto, ali imam nekakav filing da koliko god nam je za ovu trudnocu trebalo dugo, da za sljedecu, bez kontracepcije, nece trebati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma