-
Piplica, slažem se s tobom.
Tek imamo 1 dijete i da ostanem trudna s rikvercom ne bi bio bed.
Istina, da ne želim više djece ozbiljnije bih pristupila zaštiti, i tu se slažem s krumpirić da predejakulat ima svoju šansu da se "prošverca".
U svakom slučaju, temu sam pokrenula baš zato da čujem stajališta svih vas jer ne želim biti ignorantna i držati se svog stava ko pijan plota.
Anledo, ofcourse, mudro je ne igrat se nakon određene dobi, a ja imam želju seksat se i sa 60, živi bili pa vidjeli..
Magriz:
nepouzdan muž - ne da šara ni slučajno - onda bih napisala muž prasac. tu sam mislila to da ne može suzdržat ejakulat (al opet se vraćamo na temu predejakulata koji je neminovan kod svih muških)
psihički strah - tu sam mislila nelagodu prilikom seksa bez ozbiljne zaštite koja vas ometa u užitku (ja je nemam prilikom rikverca al brijem da ću je kad se familija poveća imati i razmisliti o boljoj kontracepciji)
ne znate za drugu opciju ili niste na nju spremni - nisam željela nikoga uvrijediti da ne zna, više je bilo ovo da niste spremni na neku drugu zaštitu.
jeftinoća - u slučaju neplanirane trudnoće prilikom CI - to je definitivno najskuplji outcome, slažem se.
kli_kli, rinama, KayaR, drago mi je da vam je sve prošlo po planu 
prije MM sam koristila uvijek kondome i bili su mi super zaštita, ali kad čujem priče o pucanju kondoma zasuze mi oči jer se meni jednom dogodilo pazite što: Imala sam dečka i seksali se mi s kondomom. Onda je on počeo inzistirati da se seksamo bez.
Ja sam odbila bez kondoma. I tako jednom se mi seksali (doggy style) s kondomom, pred kraj seksa je izvadio "jelte znate što" i odmah nakon toga vratio (nije mi bio jasan taj postupak) i za kraj, izvadi po 2. put i svrši vani. Ja pogledam kondom i skužim puknuo!!! E koja panika. I on krene mene uvjeravati da je kondom puknuo a ja ne vjerujem.
Kad je otišao (bili smo kod mene) - ja mijenjam plahte i nađem vrh (onak oblika ko dijafragma) kondoma na plahti!!! I mislim si - pa da je kondom i puknuo - puknuo bi linearno, a ne u komadu i to van mene! I onda sam skužila da onaj prvi put kad ga je izvadio je otkinuo vrh kondoma i vratio se seksu (u doggy stylu nisam mogla vidjet što radi), i kad je svršavao svršavao je vani kroz puknuti kondom...
Ja sam se smrzla, kasnije sam išla na sve pretrage da utrdim da sam zdrava i da nisam trudna jer iako sam ga voljela nisam mu vjerovala. Sve je hvala nebesima ispalo ok, a idući dan sam ga po kratkom postupku nogirala. Ćeš ti mene $%&$!!!
Uh kad se sjetim toga sretna sam da imam MM.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma