Mi smo kako sam već negdje napisala trenutačno na lutriji pošto me ginić tako lijepo pripremio da mi prve tablete koji mi da ne moraju nužno i odgovarati,a kako smo muku mučili skoro 2 godine da zatrudnim nekako se nadam da neće uletit spermić kad mi se spušta jajašce (kad sam rekla to giniću on me naručio na kontrolu za tri mjeseca i rekao ako zatrudnim prije da slobodno dođem bez naručivanja).Ja svom mužu zaista vjerujem i znam da nebi zafrknuo stvar,nije mu više do djece, kaže da sad hoće uživati pa držim palčeve da tako i dalje bude
.Razmišljala sam i o spirali ali psihički ne bih mogla podnijeti da mi se zakači strano tijelo u mene i da to tako stoji recimo godinu dana,naježim se i od same pomisli na to.

).Ja svom mužu zaista vjerujem i znam da nebi zafrknuo stvar,nije mu više do djece, kaže da sad hoće uživati pa držim palčeve da tako i dalje bude
.Razmišljala sam i o spirali ali psihički ne bih mogla podnijeti da mi se zakači strano tijelo u mene i da to tako stoji recimo godinu dana,naježim se i od same pomisli na to.
Odgovori s citatom