Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Prirodne metode kontracepcije i neplanirana trudnoća

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hm... zašto koristim spiralu, tabletu ili štoveć???

E pa zato! Kada smo poželjeli imati dijete, tada smo i kovali planove o njemu. Rodio se sin!

Porod mi je bio katastrofa, to već i ptice na grani znaju. Zamjerilo mi se je do j.j.! Znam da će ogorčenost proći, no dok ne prođe- ne igram se sa svojim živcima i svakomjesečnim očekivanjima jesam, nisam, ma nisam, ma jesam.... Ne dolazi u obzir! U doba krize i nezaposlenosti, štošta me lupa po glavi. Još da si i dozvolim neplaniranu trudnoću, to bi bilo previše. Stvarno. A onda kalkulacije, neplanirano, ali željeno, ovako, onako, a jok- hvala ne ne bi. Kada poželim, tada ću isplanirati, pa se nadam da će se i dogoditi. Do tada- živjela mirena! Ako mirena omane, tada sam ja ona kojoj je luster pao na glavu, a u društvu nas je bilo 20-ak

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

rena7, hvala na odgovoru

razumijem te i podržavam tvoju odluku.

duševnim i fizičkim ranama treba vremena da zacijele, i dobro je ne dosoljavati...

samo se ti meni čuvaj "lustera"

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ma nemam ja velikih psihičkih problema, samo sakupiti 30-ak tisučica za carski . Sitnica!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Naša metoda djeluje već 12 god a to je na vrijeme vadi van ,oba dvije trudnoće planirane pa prema tome to smo već diplomirali 8)

_________

D 1998.
    I 2007.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj div prvotno napisa
    Naša metoda djeluje već 12 god a to je na vrijeme vadi van ,oba dvije trudnoće planirane pa prema tome to smo već diplomirali 8)

.
    pazi da ne padneš na postdiplomskom

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

svaka čast!

jako sam sretna kada vidim da nas ima koje uspješno koristimo rikverc, neovisno je li plodan ili neplodan dan

odlični studenti nikada ne padaju na postdiplomskom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iznimke potvrđuju pravilo

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tako je i moja susjeda ismijavale sve redom koji ostanu trudni a bacali su u rikverc. ostala je u velikom čudu kada je s 42 godine pala na postiplomskom

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    tako je i moja susjeda ismijavale sve redom koji ostanu trudni a bacali su u rikverc. ostala je u velikom čudu kada je s 42 godine pala na postiplomskom
    smatram da je izuzetno nekulturno i bezobrazno od nje ismijavati žene koje koriste kontracepciju. to pokazuje da nema toleranciju i kulturu.

nije ni čudo da joj se takvo ponašanje obilo o glavu.

al da mi je drago da joj se obilo o glavu - nije - ne želim nikome zlo pa ni kada zaslužuje.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

U idealnom svijetu rađala bih kao Michelle Duggars, časna riječ, svake godine bar po jedno, ako ne i blizance.

U svijetu u kojem živim koristim prirodnu metodu, i da kojim slučajem ostanem trudna ne bih niti trenutka žalila, niti bih tretirala trudnoću kao neplaniranu. Ima nas koje to radimo po sistemu - traži posao a nada se da ga neće nać (čuva se kao, a nada se da će se zalomit).

Kad to ovako napišem dođe mi stvarno smiješno

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    U idealnom svijetu rađala bih kao Michelle Duggars, časna riječ, svake godine bar po jedno, ako ne i blizance.

U svijetu u kojem živim koristim prirodnu metodu, i da kojim slučajem ostanem trudna ne bih niti trenutka žalila, niti bih tretirala trudnoću kao neplaniranu. Ima nas koje to radimo po sistemu - traži posao a nada se da ga neće nać (čuva se kao, a nada se da će se zalomit).

Kad to ovako napišem dođe mi stvarno smiješno
    XXX

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •