Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Mješavina eter.ulja protiv celulita za dojilje ?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Mješavina eter.ulja protiv celulita za dojilje ?

Željela bih krenuti u borbu protiv tog neprijatelja,a znam da ne smijem ništa od krema koristiti jer dojim (iako mi prije nijedna nije pomogla :/ ).Malo sam guglala i našla da navodno mogu neku mješavinu eteričnih ulja koristiti te molim savijet od iskusnih : kakvi su rezultati te gdje kupiti taj mix (mislim da mi je jeftinije i preciznije nego da sama mješam jer sam totalno nova na tome području ) ?
    .........možda netko ima doma viška pa želi podijeliti samnom

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

MM je bio tako smiješan kad smo kupali malenu s 2 mjeseca, bila je na trbuhu i peremo joj guzu, a ona stisnula guzove i kaže moj muž:

"Vidi ima celulit!"

Ja sam mu na to rekla: ma vidiš dušo da je to običan špekec koji je gladak i lijep kad joj guza nije tak jako stisnuta. A farmaceutske tvrtke su onda taj špekec prezvale u celulit i s agresivnim kampanjama počele eto i našoj dojenčadi nabijat komplekse.

(zamislite da vam netko treći djetetu kaže da ima celulit!? )

Fino ak ti se netko i javi s rješenjem, nek ti dragi to utrlja u butiće i guzove, pa se žestoko poseksajte i špekec će se topit sam od sebe.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja sam dojilja i skupila sam nekih viškova al mi ne pada na pamet da nešto radim po tom pitanju !
    Možda sam ja sretnica što se oko tog ne sekiram naročito, ne znam, meni je sad cenat više-manje oko struka ili butina totalno nebitan.
    Kažu da tijelu treba dati 9 mjeseci da se vrati "u normalu", tj isto onoliko vremena koliko se i mijenjalo u trudnoći.

Još mi se čini da sam negdje čitala o tome da se te 'zalihe' i formiraju baš radi dojenja.

Ja se prije navršenih 9 mjeseci od poroda ne bi upuštala ni u kakve 'tretmane', a najvjerovatnije neću ni nakon toga.

Nakon prvog poroda imala sam oko 20 kila viška :shock: ali za dvije godine sam spala na srednjoškolsku kilažu ne znam ni sama kako jer na dijeti u životu nisam bila.

Sad imam nekih 10 kila viška, valjda i to spadne u dogledno vrijeme.

Mislim da je puno bolje za dotjerivanje linije fizička aktivnost (s djetetom u park isl ) nego bilo kakva mješavina trava ili čega već

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jedno je skinuti kg , a drugo celulit .Ja želim nečime potaknuti unutarnju cirkulaciju te time reducirati celulit ,a ujedno i njegovati kožu....običnim uljem za tijelo baš to i ne postižem :/
    Totalno sam aktivna od prvog dana tako da nemam problema sa kondicijom,a i ne smetaju me toliko 4kg viška
    I da,celulit sam imala i kao mršavica i nije mi toliko smetao jer ga nije bilo puno,ali sada se bome vidi iz aviona

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dojilje nesmiju koristiti nikakve kreme protiv celulita niti za mrsavljnje
    a niti etericna ulja
    tako da pricekaj

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

preagresivne su i sve kreme sadrze etericna
    neznam di si to procitala da smijes koristiti etericna ulja

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam konkretno protiv celulita, ali postoje etericna ulja koja dojilje sasvim sigurno smiju koristiti.
    I svaki educirani aromaterapeut ce ti znati reci koja etericna ulja smijes koristiti (i kako), a koja ne.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

postoje NEKA ulja koja dojilje ne smiju koristiti. Ovo što si linkala ne sadrži ni jedno opasno ulja (barem koliko je meni poznato).

mislim da je neusporedivo sigurnije koristiti et. ulja nego kreme protiv celulila.

i vjerujem da bi ti bilo koji ozbiljan aromaterapeut znao složiti mješavinu koja je doba protiv celulila a smiješ je koristiti dok dojiš...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •