Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 283

Tema: Svi nasi izbori

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Da, i to ne znači da mi Je itko od kandidata favorit, naprotiv moga kandidata za predsjednika na izborima nema, jer još se nije niti rodio

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Činjenica je da za koga kod glasali glasamo za političara (a svi znamo kak to izgleda, svi puno obećavaju, a ništa ne naprave), manje je važno iz koje stranke dolazi, jer tko kod dođe na vlast nikad ništa ne promijeni.
    Uostalom predsjednik nema nikakve ovlasti da bilo što promijeni. Mesić stalno kritizira trenutnu vlast, pa što se mijenja? Ništa.

Koliko čitam Bandić je dobio oko 45% glasova cijele dijaspore (to je dakle nekih 120.000 ljudi), nije on uzalud išao lobirati u BiH neposredno pred izbore...

Jedino stvar koja meni ne ide u glavu kako netko tko ne živi u RH može glasati na našim izborima (dijaspora)? Po meni bi stalno prebivalište u RH trebao biti jedini uvjet za glasanje, jer samo osoba koja ovdje radi i plaća porez zna kako se živi ovdje. Svi ostali neka glasaju u zemljama gdje žive.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa

Koliko čitam Bandić je dobio oko 45% glasova cijele dijaspore (to je dakle nekih 120.000 ljudi), nije on uzalud išao lobirati u BiH neposredno pred izbore...
    ta dijaspora je oko 200 000 tisuća ljudi
    od toga je glasovalo oko 20 posto ljudi
    50% tih koji su glasovali su glas dali Milanu
    to je otprilike 20 000 ljudi

a u Hrvatskoj ih preko 2 milijuna uopće nije izašlo na izbore.

toliko o utjecaju dijaspore, koja uostalom uopće ne bi ni trebala imati pravo glasa. ali eto, ima. no ima mizeran utjecaj. samo što je lakše okriviti dijasporu i mrtve iz iste za ono za što smo si sami krivi.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ako "kaj bolan" bude pobjednik u drugom krugu dobit ćemo novog Berlusconija na naš način. A onda laku noć Hrvatska...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa

toliko o utjecaju dijaspore, koja uostalom uopće ne bi ni trebala imati pravo glasa. ali eto, ima. no ima mizeran utjecaj. samo što je lakše okriviti dijasporu i mrtve iz iste za ono za što smo si sami krivi.
    pravo zboriš slađo.
    zapravo je žalosno što nam, s obzirom na brojčano stanje, dijaspora može imati ikakvog utjecaja na rezultate izbora, a kamoli odlučujući utjecaj.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svidaj mi se sto je zastupnik Lesar napisao:

ponedjeljak, prosinac 28, 2009

Narodni šamar političkoj eliti

Na predsjedničke izbore izašlo je svega 43,95% birača!
    Samo 1.975.750 od upisanih 4.495.058 punoljetnih državljana Hrvatske iskoristilo je svoje pravo na odlučivanje o novom predsjedniku Republike.
    U svom jedinom predizbornom zapisu „Od dvanaestoro, šestero ekshibicionista i tri opasna“ napisao sam i ovo:
    „Jednu zamjerku upućujem svima kandidatkinjama/kandidatima: gotovi ništa nisu uradili na mobiliziranju birača za što veči izlazak na izbore. Nitko nije biračima rekao ZAŠTO je izlazak na izbore VAŽAN....“

Utrošili su strašno puno novaca, vremena i truda na predstavljanju sebe, neki onakvih kakvi doista jesu a većina na svoju ispeglanu, dotjeranu i uljepšanu sliku. I zaboravili na birače. Zaboravili su im objasniti ZAŠTO izaći na izbore. U zadnjem tjednu kampanje gotovo da nije bilo razgovora u kojem me ljudi nisu pitali isplati li se uopće izaći na izbore i za koga glasati.
    I bezbrojne poruke koje sam dobivao elektronskom poštom bila su zapravo pitanja za koga?
    Kampanja nije bila mobilizatorska.
    Slušao sam sinoć i čitao danas analize raznih stručnjaka koji sada, nakon izbora mudruju na tu temu. U toku kampanje nije ih bilo nigdje. Šutjeli su i čekali. Sada pametuju.

A kako su se kandidati obračali građanima? Ja ću ovo... ja ću ono.... ja ću ovako.... ja ću onako.... JA, JA JA pa opet JA i JA i samo JA!
    Nitko, ali nitko od njih građanima nije rekao da će i NJIH nešto pitati. Da neće SAM odlučivati. Da će recimo koristiti ustavno pravo i predlagati raspisivanje referenduma o ključnim pitanjima na državu i naciju. Da se protivi promjeni ustavnih pravila za EU referendum prema kojima bi manjina u ime večine odlučila o ulasku Hrvatske u EU. Da je za sporazum o arbitraži sa Slovenijom trebalo raspisati referendum.
    Nitko od njih nije izašao iz okvira hrvatske političke elite koja je stvorila dogmu o tome da je samo predstavnička demokracija dobra, da je neposredna demokracija (referendum) opasna i da opravo ta elita mora preuzeti teško breme odgovornosti za sve odluke. U ime naroda.
    A narod je samo nužno zlo demokracije koji se na dan izbora pretvara u birače i samo po sebi se razumije da će poslušno izlaziti na izbore i glasati za pripadnike političke elite. Svi su tražili GLAS, samo mi dajte glas a onda ću JA odlučivati.
    Nitko narodu nije ponudio zajedništvo i NAKON izbora.
    I dobili su odgovor. Pedeset i šest posto birača ostalo je doma. Potpuno nezainteresirani.
    Što ako i u drugom krugu izlazak na izbore bude manji od 50%?
    Hoće li taj predsjednik imati legitimitet naroda?

U drugi krug ide Bandić s osvojenih 293.045 glasova !
    Zašto to naglašavam? Da bi se netko kandidirao za predsjednika dovoljno je prikupiti 10.000 potpisa. To vam je o,22% od ukupno upisanih birača.
    Da bi građani Sabor prisili na raspisivanje refrenduma potrebno je prikupiti 10% potpisa upisanih birača! Znači 450.000 !!! Četristopedest tisuća potpisa birača da bi se izborili za pravo odlučivanja ! I onda još na referendum mora izaći 2.247.529 glasača da bi bio pravovaljan.
    A u drugi krug izbora za predsjednika može kandidat s 293.045 glasa!?
    Ako odaziv na izbore u drugom krugu bude kao i u prvom, imati ćemo predsjednika s oko 980.000 glasova ili s potporom od 22% birača !

Ovakav odnos političke elite prema narodu podsjeća me na reklamu jednog pogrebnog poduzeća: Vi samo umrite, sve ostalo je naša briga!

PS: Rezultati prvog kruga pokazali su svu promašenost „peglanja“ kandidata. Debakl Vidoševića, Pusičke, Primorca i Hebranga , koji su bili „peglani“ do neprepoznatiljivosti, s utrošenom ogromnom hrpetinom novaca, uz asistenciju svih mogućih domačih i američkih stručnjaka pokazali su, po ko zna koji puta da su u laži kratke noge.
    Prošla su dvojica najmanje „peglana“.Nisu glumili po tuđem scenariju. Pokazali su se upravo takvim kavi jesu. Ako ništa drugo, to je vrijednost ovih rezultata.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kako su komentirali gužvu na biralištu u Hercegovini, ja mislila da je cijela dijaspora pohrlila na birališta, a sad čujem podatak da se radilo o samo 20% ljudi. Svejedno, nije vrijedno toliko love za potrošiti na listiće + logistiku i organizaciju birališta po cijelom svijetu...

Iskreno se nadam da će Bandić izgubiti, jer ćemo u suprotnom valjda opet morati ići glasati za novog gradonačelnika Zagreba :/ a tu lovu bi se moglo puno bolje utrošiti...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa

Uloga predsjednika je kod nas toliko figurativna da stvarno treba odabrati nekoga tko je obrazovan, kulturan, tko govori jezike, tko zna komunicirati, tko zna prezentirati, tko je diplomatičan i tko nije tašt i nije autokratičan.
    Među ovih 12 nisam našla takvu osobu.
    sklona tezenju savrsenstvu malo pretjerujes
    ne moze NI JEDAN JEDINI zadovoljavati tvoje/necije tako visoke kriterije
    treba izmedju tih 12 izabrati/zaokruziti onoga koji na listi tih nekih kriterija dobije najvise plusica jer nikada ni jedna ne bude dobio sve plusice, ko sto neko rece - taj (koji bi svima pasao) se jos nije rodio

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    roza
    a apri bi revoluciju

ja osobno mislim da nama ne treba ni vođa ni mesija. i zato mislim da je lijevo orijentirano biračko tijelo imalo solidne kandidate. :/

desno se već moglo u muci nać

ali, analitičari kažu da se u prvom krugu glasa srcem, a u drugom razumom.
    pa kad vam već srce nije bilo ni za jednoga, samo se nadam da će razum ipak nekog izabrati.
    Upregnut ću sav svoj razum, pragmatizam, zaboraviti sve što moram zaboraviti, uključiti želju da nas nitko u inozemstvu dodatno ne sramoti,
    spoznaju da je bolje imati za predsjednika kulturna čovjeka nego gazdu birtije, makar ta birtija bila i glavni grad države... i na kraju - glasati za Josipovića.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Citiraj apricot prvotno napisa

Uloga predsjednika je kod nas toliko figurativna da stvarno treba odabrati nekoga tko je obrazovan, kulturan, tko govori jezike, tko zna komunicirati, tko zna prezentirati, tko je diplomatičan i tko nije tašt i nije autokratičan.
    Među ovih 12 nisam našla takvu osobu.
    sklona tezenju savrsenstvu malo pretjerujes
    treba izmedju tih 12 izabrati/zaokruziti onoga koji na listi tih nekih kriterija dobije najvise plusica jer nikada ni jedna ne bude dobio sve plusice, ko sto neko rece - taj (koji bi svima pasao) se jos nije rodio
    Čini se da Bandić tu ne bi dobio ni jedan plusić ok, možda jedan, zna se prezentirati za razliku od Josipovića koji tu zbilja odnosi zavidan broj plusića.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Čemu glasati kad je u Lijepoj našoj predsjednik samo figura koja nema gotovo nikakve ovlasti?
    Od svih kandidata niti jedan kod mene ne prolazi i zato nisam glasala
    Al izvlačim se time da sam radila od 7-19 pa nisam imala izbora

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kako su komentirali gužvu na biralištu u Hercegovini, ja mislila da je cijela dijaspora pohrlila na birališta, a sad čujem podatak da se radilo o samo 20% ljudi. Svejedno, nije vrijedno toliko love za potrošiti na listiće + logistiku i organizaciju birališta po cijelom svijetu...

Iskreno se nadam da će Bandić izgubiti, jer ćemo u suprotnom valjda opet morati ići glasati za novog gradonačelnika Zagreba :/ a tu lovu bi se moglo puno bolje utrošiti...
    u BiH postoje 4 biračka mjesta, naravno da je gužva čak i ako se radi o 20 000 ljudi. no, nebitno.

hrvatski predsjednik nije samo figura ili fikus, kako je mesić sebi običavao tepati.
    predsjednik hrvatske je vrhovni zapovjednik oružanih snaga (sjećate se kako je mesić umirovio 9 generala?), sukreator vanjske politike - za imenovanje veleposlanika traži se njegov supotpis a zadnje i ne manje važno, predsjednik hrvatske također je odgovoran i za tajne službe.

to što ne donosi proračun ne čini ga figurom.

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Ja ne mogu zamisliti da bi mi neki politicar mogao biti toliko srcu drag i da mogu biti toliko uvjerena u njegovu sposobnost i postenje ... Mislim da u politici nema takvog savrsenstva
    Ali ipak izlazim na izbore

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Upregnut ću sav svoj razum, pragmatizam, zaboraviti sve što moram zaboraviti, uključiti želju da nas nitko u inozemstvu dodatno ne sramoti,
    spoznaju da je bolje imati za predsjednika kulturna čovjeka nego gazdu birtije, makar ta birtija bila i glavni grad države... i na kraju - glasati za Josipovića.
    X

(Mukice, ne tražim savršenstvo, ali u Rodi mogu pronaći barem 5 žena koje zadovoljavaju te kriterije.
    Zašto to ne bih očekivala i od Države?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uvijek izlazim na izbore, i glasam
    zato sto zelim, zato sto mislim da i moj glas nesto znaci, a vazna mi je i poruka koju time dajem svojoj djeci

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Uvijek izlazim na izbore, pa čak i kad nema izbora.
    I MM, mada je on na prošlim lokalnim demonstrativno apstinirao.
    Ovaj put sam odlučila, kako je već nekoliko forumašica napisalo i drago mi je da nisam jedina, glasati za, a ne protiv,
    jer mi je dosta da uvijek na izborima razmišljam na taj način - glasati za jednoga da onaj drugi ne bi prošao,
    umjesto za onoga za koga želim. Shvatila sam da ću u drugom krugu i tako imati tu privilegiju glasati protiv.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

[quote="sladjanaf"][quote="Nia_Zg"][quote="sladjanaf"]

hrvatski predsjednik nije samo figura ili fikus, kako je mesić sebi običavao tepati.
    predsjednik hrvatske je vrhovni zapovjednik oružanih snaga (sjećate se kako je mesić umirovio 9 generala?), sukreator vanjske politike - za imenovanje veleposlanika traži se njegov supotpis a zadnje i ne manje važno, predsjednik hrvatske također je odgovoran i za tajne službe.

to što ne donosi proračun ne čini ga figurom.
    Onaj tko se, kao ja, s jezom sjeća dana Tuđmanizma i njegove čelične ruke koja je krojila ama baš sve i ispod koje je trebao strepiti svatko tko se nije s divljenjem klanjao njegovu liku, može s olakšanjem glasati za bilo kojeg idućeg Predsjednika jer nijedan nema (službeno) toliku moć koliku je Tuđman sam sebi bio priskrbio.

No, nije Predsjednik ni potpuni fikus.

Osim ovoga što je navela sladja, tu je i cijeli niz neformalnih utjecaja, lobiranja (tu bi gazda Bandić bio neprikosnoveni posrednik "za svoje ljude", u to ne dvojim, nisu oni njemu bez razloga tako izdašni u kampanji),
    a da ne govorim o tomu kako Predsjednik, koji bi bio konfliktan, politički nerazumna mutikaša, na ego-tripu, može zakomplicirati brojne odnose među najvišim dužnosnicima, strankama, odnose Vlada- Sabor, vojska, tajne službe....

Ne vidim u tomu nikakvu stvarnu opasnost, već hranu za medije, koji bi nas onda opet konstantno "zabavljali" nebitnim stvarima za svakodnevni život bilo koga od nas i omogućili vlasti da nam, po tko zna koji put, servira igara umjesto kruha.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo i malo izbornog humora

http://www.youtube.com/watch?v=VMa1V6Pbqek

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nena, odlično!

Zubic vilo, znala sam da postoje čvrsti razlozi što te simpatiziram

Pomikaki, zar ja?! :shock:

Za sve ostalo tu je pp

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    uvijek izlazim na izbore, i glasam
    zato sto zelim, zato sto mislim da i moj glas nesto znaci, a vazna mi je i poruka koju time dajem svojoj djeci
    x

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Izašla i glasala strateški: htjela sam za Vesnu, ali sam dala glas Josipoviću jer se užasavam Banditosa i Hebranga. Hebate, nadala sam se da bandos neće u drugi krug, kad ono...užasss
    Donedavno sam razmišljala kao Apri, ma i danas mi se uglavnom svi gade, ali pokušavam nekako izabrati najmanje zlo. Čekam bolje dane kada ću stvarno imati za koga glasati.
    Nena, dobar post.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anchi me je podsjetila da sam zaboravila potpisati Mukicu vezano za traženje savršenstva-stvarno mi je nejasno kako tako puno vas nije među ovih 12 kandidata našao onoga koji mu odgovara :?
    Pa nisu se kandidirali Pero i Ždero, nego je tu stvarno bilo za svakoga ponešto.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anchi prvotno napisa
    Izašla i glasala strateški: htjela sam za Vesnu, ali sam dala glas Josipoviću jer se užasavam Banditosa i Hebranga. Hebate, nadala sam se da bandos neće u drugi krug, kad ono...užasss
    Donedavno sam razmišljala kao Apri, ma i danas mi se uglavnom svi gade, ali pokušavam nekako izabrati najmanje zlo. Čekam bolje dane kada ću stvarno imati za koga glasati.
    Nena, dobar post.
    anchi, drugi put pusti strategiju za drugi krug.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ono što se da ovdje primijetiti je da ste svi vi koji ste htjeli glasati za pusićku i glasali za nju - žena bi bila apsolutni pobjednik.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam glasala za nju iako sam pretpostavljala da nema previše šansi
    šeta što tako nisu i drugi
    čak sam i mužu otvorila oči

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a što se kalkuliranja tiče, jedno vrijeme sam razmišljala o vidoševiću, čisto da onemogući banditosa, dobro da nisam s obzirom koliko mu je falilo

nije mi žao mog "propalog" glasa jer sam stvarno glasala za a ne protiv

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    Citiraj anchi prvotno napisa
    Nena, dobar post.
    anchi, drugi put pusti strategiju za drugi krug.
    Pa da znaš da mi je poslije bilo krivo... Slažem se s tobom.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    ono što se da ovdje primijetiti je da ste svi vi koji ste htjeli glasati za pusićku i glasali za nju - žena bi bila apsolutni pobjednik.
    Ipak mislim da ne bi. Premalo nas je. Zato sam i glasala tako kako jesam. Mislim da ću drugi put drugačije pa što bilo...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aries24 prvotno napisa
    ja sam glasala za nju iako sam pretpostavljala da nema previše šansi
    šeta što tako nisu i drugi
    Citiraj aries24 prvotno napisa
    nije mi žao mog "propalog" glasa jer sam stvarno glasala za a ne protiv
    Potpis!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja uvijek izlazim na izbore, pa makar izbor bio glasati za najmanje lose

kad je inace glas svakog i svake od nas jednako vrijedan, tj vrijedi JEDAN, bez obzira na to jesmo li lijevi, desni, lijepi ili ruzni, vise ili manje bistri, nkv ili primarijusi, na minimalcu ili predsjednici uprava?

ako ne izadjes na izbore, nitko ti nije kriv, niti desnicari, niti pasivni krajevi, niti budale, zato jer je netko ko ti se ne svidja izabran. jer, i ako smo inace skloni povjerovati da nase uvjerenje vise vrijedi, na izborima to jednostavno nije tako, svi vrijedimo jednako.

ali to nikako ne znaci da zbog neodlaska na izbore ljudi ne smiju cetiri ili pet godina nista reci protiv vlasti i njihovih odluka, kako netko gore pise. svakog dana mi gradjani, i na sve legalne nacine, imamo pravo pokazati da smo nezadovoljni i reci sto ocekujemo od vlasti koju i nismo nuzno bas mi htjeli i birali.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa
    samo zamislite da ste recimo prevoditelj i da simultano prevodite m.b. katastrofa.
    prevodila ga. nije tesko, naprotiv. ima covjek ogranicen vokabular.

puno bi teze bilo prevoditi nesudjenu predsjednicu, za koju i sama glasah. iako je kratka i jasna, fond rijeci neusporedivo joj je veci

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

glasala, izasla s klincima bilo zanimljivo...

ici cu i opet i nadati se da ce biti dovoljno onih koji nece glasati za bandica jer jednostavno ne mogu zamisliti da ga gledam kao predsjenika republike

ajme koja bruka i sramota...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ne znam kakovo je to viđenje na na ljude... dal je itko od vas pročitao išta o tim ljudima??

daleko od toga da je B osoba spremna za rehabilitaciju, al kad mi netko kaže da je eutanazija i abortus naša budućnost ja bi ubila ili njega ili sebe!!!

Dakle, svaka čast onima koji će glasati za J... jer ja ću doć i poništiti svoj glas...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa
    ne znam kakovo je to viđenje na na ljude... dal je itko od vas pročitao išta o tim ljudima??

daleko od toga da je B osoba spremna za rehabilitaciju, al kad mi netko kaže da je eutanazija i abortus naša budućnost ja bi ubila ili njega ili sebe!!!

Dakle, svaka čast onima koji će glasati za J... jer ja ću doć i poništiti svoj glas...
    Ja ne kužim o čemu ti pričaš. :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

malo kad zbrojiš hormone pred porod ... ispadnu takve rečenice...

htjedoh reći da nije ni J zdraviji od B... eto, kratko i jasno...
    J je izjavio da je abortus i eutanazija naša budućnost, doslovce tim riječima... prema tome....

ja nemam za koga glasati....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ne znam kakovo je to viđenje na na ljude... dal je itko od vas pročitao išta o tim ljudima??daleko od toga da je B osoba spremna za rehabilitaciju, al kad mi netko kaže da je eutanazija i abortus naša budućnost ja bi ubila ili njega ili sebe!!!

Kakav je to post :? , kakvo podcjenjivačko pitanje - jesmo li išta pročitali o njima?

Naravno da jesmo, da bar nismo, da bar mislimo da su to redom fenomenalni, savršeni ljudi, onda bismo radosni trčkarali na birališta i sa slijepim obožavanjem zaokružili svog kandidata, a ne bismo ovdje raspravljali, kalkulirali i tražili onoga u kojemu ipak nalazimo više vrlina i manje opasnosti za kulturne i moralne civilizacijske dosege.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gdje i kad je Josipović to izjavio?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

[quote="mlukacin"]J je izjavio da je abortus i eutanazija naša budućnost, doslovce tim riječima... prema tome....
    quote]

Ne vjerujem, čovjek može imati "pogrešne" stavove, za onoga tko ih smatra pogrešnima, ali glup nije, a samo netko glup može izjaviti da su te dvije iznimno kontroverzne pojave, nad kojima se lome koplja već jako dugo - naša budućnost.
    To je nevjerojatno glupa izjava i ne vjerujem da ju je izrekao samo tako i bez jakog konteksta.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

J je izjavio da je abortus i eutanazija naša budućnost, doslovce tim riječima...
    može link?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    ponavljaš se

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A kaj, jako me zanima

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

http://www.monitor.hr/vijesti/josipo...naziju/134145/
    http://www.novilist.hr/2009/11/23/jo...-ce-biti-.aspx

to je dio, proguglajte malo na te teme, svašta se može naći... a nisam ja to ni vidla ni čula nego mi je mm rekao pa sam krenula i sama u potragu... dva, tri dana kasnije sam sama vidjela kratki isječak na vijestima rtla s njegovom pobjedničkom rukom u zraku gdje kaže da nam je to budućnosti....

Nena-Jabuka po mom mišljenju jesu glupi... J je sam se pokopao bar kod mene i nadam se kod ostalih ljudi s istim stavom koji i ja imam a B je očito prirodno zakinut....

najžalosnije od svega toga jest da danas kad odeš na bilo koji portal tražiti posao moraš imati završen faks, moraš tečno govoriti bar dva stana jezika, moraš imati položen vozački ako ne i svoj auto... a u politici ti to ništa ne treba....

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da se nadovežem

ovo je citat gJ

O EUTANAZIJI: Eutanazija će s vremenom biti dopustiva u velikoj većini razvijenih i prosvijećenih zemalja. Naravno, uvjeti moraju biti vrlo strogi, vezani uz terminalno oboljenje i patnju bolesnika, te njegovu jasnu volju da završi život.
    samo želim da obratite pažnju na 7 zadnjih riječi....

dal pričamo o pametnoj izjavi??

nemojte me sad zaskočiti, ipak sam ja u podmakloj trudnoći beeelj

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

"Eutanazija će s vremenom biti dopustiva u velikoj većini razvijenih i prosvijećenih zemalja. Naravno, uvjeti moraju biti vrlo strogi, vezani uz terminalno oboljenje i patnju bolesnika, te njegovu jasnu volju da završi život"

Mora se priznati, zvuči puno drugačije od "eutanazija je naša budućnost"

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mima prije nego komentiraš pročitaj cijeli post a ne djelomično.....

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A čuj, tvoje većinom ne razumijem niti kad ih pročitam deset puta.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

(beelj)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mima draga....

Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu