Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 283

Tema: Svi nasi izbori

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Svimbalo, nisi valjda pomislila da mislim ozbiljno

Da se razumijemo, crveni su mi antipatični od imbecilnog sakaćenja rodiljnih naknada, crni od uvijek, a posebno nakon proslave Vele Gospe u Pagu 1990 gdje sam ih se nagledao u neprobavljivoj količini (odmah potom je krenula balvan revolucija, kako neobično).

U ovom slučaju je očito da ne biram prema simpatijama, ali dopusti da mi je jedan od kandidata upravo nevjerojatno antipatičan.
    Pa gdje sam se referirala na tebe? :?

Mojih zadnjih nekoliko postova upućeno je Zdenki, mislim da je to očito (posebno u onom dijelu gdje joj spominjem ime ). Svakako dozvoljavam da ti je netko antipatičan, samo ne zato jer bi ovaj drugi, oslobodimebože, bio uopće usporediv s njim. Ali svatko ima pravo na svoje mišljenje, a isto tako i pravo glasovati tajno. Bez da se ikome opravdava. Ukoliko ipak svoj stav nedvosmileno iznese na npr. forumu, tad mora biti spreman na kritiku i neslaganje. Jer ću ja uvijek i svugdje braniti tezu da je od njegovog "delanja" puno važniji onaj drugi intelekt.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni su ovi izbori najlakši do sada: jedan je kandidat za predsjednika, a drugi za vrapče...

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i to što kažeš
    pa čak i da vam je Josipović toliko mrzak, nije valjda da Bandić stvarno ima neke kvalitete za predsjednika države?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Meni su ovi izbori najlakši do sada: jedan je kandidat za predsjednika, a drugi za vrapče...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa

i to što kažeš
    pa čak i da vam je Josipović toliko mrzak, nije valjda da Bandić stvarno ima neke kvalitete za predsjednika države?
    X ja ga samo zamišljam kako sarkozyu priča kako se "nomadne" napio ko žabac na vrbanima
    i kako ko betmen trči tamo vamo
    i kako dostojanstveno polaže vijenac na groblju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

x

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni.

Ali mi nije smiješno. Bojim se da će on pobijediti i to mi je fakat postala noćna mora

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nažalost, kao i često dosad neću ići na izbore da glasam za jednog već protiv drugog i to mi se ne sviđa.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa
    Nažalost, kao i često dosad neću ići na izbore da glasam za jednog već protiv drugog i to mi se ne sviđa.
    šteta što nisu stavili opciju, ni za jednog

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zaokružiš obojicu - ista stvar.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Citiraj Davor prvotno napisa
    Svimbalo, nisi valjda pomislila da mislim ozbiljno

Da se razumijemo, crveni su mi antipatični od imbecilnog sakaćenja rodiljnih naknada, crni od uvijek, a posebno nakon proslave Vele Gospe u Pagu 1990 gdje sam ih se nagledao u neprobavljivoj količini (odmah potom je krenula balvan revolucija, kako neobično).

U ovom slučaju je očito da ne biram prema simpatijama, ali dopusti da mi je jedan od kandidata upravo nevjerojatno antipatičan.
    Pa gdje sam se referirala na tebe? :?

Mojih zadnjih nekoliko postova upućeno je Zdenki, mislim da je to očito (posebno u onom dijelu gdje joj spominjem ime ). Svakako dozvoljavam da ti je netko antipatičan, samo ne zato jer bi ovaj drugi, oslobodimebože, bio uopće usporediv s njim. Ali svatko ima pravo na svoje mišljenje, a isto tako i pravo glasovati tajno. Bez da se ikome opravdava. Ukoliko ipak svoj stav nedvosmileno iznese na npr. forumu, tad mora biti spreman na kritiku i neslaganje. Jer ću ja uvijek i svugdje braniti tezu da je od njegovog "delanja" puno važniji onaj drugi intelekt.
    Meni nije zasmetalo to što ti imaš svoje mišljenje - bilo je obratno. Štoviše, predbacila si mi da sam se spustila na nivo JL i VL samo zato što sam izrekla mišljenje koje se razlikuje od tvog. To je politička isključivost i netolerancija. Kada sam se jednom pozvala na isto to, odnosno na razinu Jl i Vl uopće se nije radilo o netoleranciji prema tuđim političkim mišljenjima nego o pozivu na pristojnu razinu komunikacije.

I meni je važan intelekt, obrazovanje i kulturno ponašanje - to je ono što prevaguje kod jednog kandidata, za kojeg ću glasati iako dotične kvalitete nisu političke kvalitete, iako je predstavnik političke opcije koju ne dijelim, a ima i vlastitih nedostataka na političkom i drugom planu.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Buka u komunikacijskom kanalu

Ja sam i mislila na tebe, kad sam napisala da svatko ima pravo na svoje mišljenje i neopravdavanje pred drugima. Budući mi je bilo jasno da sam postupila politički isključivo i netolerantno, kako kažeš.

Složit ćemo se da treba održati komunikaciju na visini, politički se sasvim razilazimo, ali u onoj početnoj postavci ipak ne. A na kraju ćeš ipak, iz ovog ili onog razloga, svoj glas dati kandidatu kojeg simpatiziram

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo, meni je poštom danas stigla čestitka jednoga od kandidata.
    Poziva se na moje roditeljstvo i opisuje što je sve učinjeno u Zg u pogledu naknada za novorođenče i predškolskih ustanova.I ,da ,naravno izađem na izbore i podržim tu opciju.
    Kako nikakve podatke nisam djelila nikome pretpostavljam da su izvučeni iz dječjeg vrtića kojeg mi je pohađalo dijete ili iz nekog drugog registratora u kojem sam ostavljala podatke vezane uz djecu.
    A da netko dolazi neovlašteno do mojih podataka mi se nikako ne sviđa.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ekipa oko mene misli kako su ta pisma poslala onima koji su dobili naknadu za dijete
    mislim da su potpuno u pravu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Misliš naknadu za rođenje dijeteta?Lako moguće...

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

opako!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ekipa oko mene misli kako su ta pisma poslala onima koji su dobili naknadu za dijete
    mislim da su potpuno u pravu
    ja isto mislim tako, jer je i MM dobio to pismo, a kad smo dobivali naknadu za dijete u veljaci 2009. ostavili smo podatke tj broj racuna od MM

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja primam naknadu za dijete, i ja sam dobila pismo, i želim da mi Bandić ostane gradonačelnik, i pekar iz kvarta da mi ostane pekar, da se ne ufurava da bi bio dobar predsjednik države...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa
    Evo, meni je poštom danas stigla čestitka jednoga od kandidata.
    Poziva se na moje roditeljstvo i opisuje što je sve učinjeno u Zg u pogledu naknada za novorođenče i predškolskih ustanova.I ,da ,naravno izađem na izbore i podržim tu opciju.
    Kako nikakve podatke nisam djelila nikome pretpostavljam da su izvučeni iz dječjeg vrtića kojeg mi je pohađalo dijete ili iz nekog drugog registratora u kojem sam ostavljala podatke vezane uz djecu.
    A da netko dolazi neovlašteno do mojih podataka mi se nikako ne sviđa.
    I meni isto :shock:
    A djetetu zbunjenim mojom burnom reakcijom objasnila sam da se političar ponaša poput Pere u "Vlaku u snijegu"

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    A djetetu zbunjenim mojom burnom reakcijom objasnila sam da se političar ponaša poput Pere u "Vlaku u snijegu"
    šta, napisao je: jagla sujem Za milana bandića

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a mene zvali iz bandicevog stozera da pitaju mogu li racunati na potporu na izborima. strasno, sto sam im sve sasula

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj tanja_b prvotno napisa
    šta, napisao je: jagla sujem Za milana bandića
    Ma ne, mislila sam na predizbornu kampanju

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    a mene zvali iz bandicevog stozera da pitaju mogu li racunati na potporu na izborima. strasno, sto sam im sve sasula
    i mene danas. baš sam se neugodno iznenadila. nisam stigla reći sve što mislim o takvom načinu.
    pitala me ženska hoću li glasovati za mb. kažem ja da sigurno neću njoj reći preko telefona

jel to uopće dopušteno u predizbornoj kampanji? mislim na šta da se ja pozovem za takvo maltretiranje?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa zašto ne bi bilo dozvoljeno?
    ako nećeš reći, ne moraš.
    ja sam u stalnoj vezi s josipovićevim.
    šalje mi pisma, zove i tako.
    da ne mislite da se samo bandić s time služi, šta je - je.
    jednom sam u anketi odgovorila da glasam za sdp i od tad me stalno zovu. koji god izbori su u điru.
    pa sam im rekla da ću u 1. krugu glasati za pusić.
    pa mi je poslao sad pismo, da zna (ono, kao josipović piše) da nije bio moj prvi izbor, al se nada da će biti drugi.
    meni osobno to ne smeta. :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da i mene su zvali iz Josipovićevog stožera, otkantala sam ih, a skužila sam da zovu jer moja mama ujutro dok čuva Leu ćaska sa njima. Ćaskala bi ona i sa Baderasom da nazove

I dobili smo od Mileta pismo, tj. MM je dobio, skoro da bih glasala za njega, ali vidim onda ovo sučeljavanje večeras pa sam ipak odustala

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Politiku u HR doživljavam kao veliku blatnu kaljužu, pa se čisto iznenadim kad ispliva netko pismen, elokventan, neiritantan i neprimitivan. S Bandićem kao protukandidatom čovjek zbilja ne treba imati neke strašne kvalitete :/

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I kako kaže voditelj u večerašnjem dnevniku na HTV-u citiram:
    Izađite na izbore u nedjelju iako vas boli glava, da vas ne bi bolila sljedećih 5 godina !

X potpisujem

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

U cijeloj ovoj kampanji mi je sinoćnji spot gdje se pojavljuje vl.Zlatko Sudac, bio najodvratniji i najjadniji od svih!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako se ne boji boga Sudac , mislim

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam, politika se čini uvijek slična. Ne toliko specijalno loša kod nas kad gledamo susjede i preko oceana - talijanski predsjednik, američki bivši predsjednik... U svakom slučaju ja se držim onoga da treba izać' na izbore i zaokružit manje lošega, na to se najčešće svodi. Ja nisam imala hrabrosti glasovat za mog stvarnog favorita jer se bojim da nikad neće u RH imat šanse, a u stvari je i masu drugih ljudi tako napravilo, koliko pričam sa svojim krugom poznanika, tako nas je dobar dio još uvijek u fazi "glasuj protiv".

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Na kraju sam postupila u skladu sa sobom i svojom savješću, ne pragmatično.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    jel to uopće dopušteno u predizbornoj kampanji? mislim na šta da se ja pozovem za takvo maltretiranje?
    prijavi agenciji za zastitu osobnih podataka
    u novinama citam da su slicno dobili i obrtnici, nezaposleni itd

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Voljela bih glasati, ali zaista mi se ne da maltretirati sad jer već se jedva krećem itd. a i moguće da je za dijasporu bio neki rok do kad se treba prijaviti pa ne bih voljela poljubiti vrata.
    Uostalom što se Balkana tiče uhvatila me apatija, svejedno mi je što će bit i što se događa jer znam da neće bit dobro.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Da, Nena, slažem se, samo jednog prepoznajemo po "plodovima" njegovog "delanja", a drugi ih nema na tom planu i nije "svjetlo" nasuprot "tami", kako se bahato o sebi izrazio. Politički i obiteljski background mu je nešto nimalo bezazleno. I onda dođeš u situaciju da ti je takav bolji od onog drugog... Jao nama.
    Puno sam se trudila cuti/pronaci nesto konkretno i iz pouzdanijih izvora od uobicajenih casopisa, net portala... neuspjesno (osim par traceva s pravnog faksa o njegovom i zeninom ljubavnom zivotu). A razum mi govori da mora biti nesto, da je nemoguce da je toliko cist da podsjeca na covjecu ribicu.

Ja sam opet glas dala protiv nekog, a ne za ovog drugog. Steta. Bas imam grc u zelucu da je to jos uvijek tako.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala ti na ovome, smijala sam se 10 minuta!!

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    i mene danas. baš sam se neugodno iznenadila. nisam stigla reći sve što mislim o takvom načinu.
    pitala me ženska hoću li glasovati za mb. kažem ja da sigurno neću njoj reći preko telefona

Mene nisu, ali priželjkujem da nazovu, pa da tu osobu zatražim ime, prezime i MBG i da je prijavim GONG-u!
    Savjetujem i ostalima isto.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    Da, Nena, slažem se, samo jednog prepoznajemo po "plodovima" njegovog "delanja", a drugi ih nema na tom planu i nije "svjetlo" nasuprot "tami", kako se bahato o sebi izrazio. Politički i obiteljski background mu je nešto nimalo bezazleno. I onda dođeš u situaciju da ti je takav bolji od onog drugog... Jao nama.
    Puno sam se trudila cuti/pronaci nesto konkretno i iz pouzdanijih izvora od uobicajenih casopisa, net portala... neuspjesno (osim par traceva s pravnog faksa o njegovom i zeninom ljubavnom zivotu). A razum mi govori da mora biti nesto, da je nemoguce da je toliko cist da podsjeca na covjecu ribicu.
    Naravno da nisam mislila na ljubavni život niti bilo što vezano uz privatnost. Radi se o drugim stvarima, ali ne bih o tome na forumu.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Možda se u ovoj sretnoj 2010. godine rodi(o) pravi hrvatski predsjednik?!
    Hm, nagađam ...
    Taj bebač bi mogao nešto pametno napravit' za ovu zemlju!

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    Kuzim da nisi mislila na to, samo kazem da ja nista drugo nisam uspjela iz vise izvora iskopati.

Naravno da nisam mislila na ljubavni život niti bilo što vezano uz privatnost. Radi se o drugim stvarima, ali ne bih o tome na forumu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

x

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

barem je ovaj drugi toliko obrazovan da zna da australija nema prasuma i da prica engleski. ovaj prvi nema pojma o nicemu, ali zna puzati po snijegu i ledu i srediti posao van natjecaja. a takve kvalitete predsjedniku NE TREBAJU. predsjednik nas predstavlja u svijetu, ne kopa, ne ore i ne muze krave najranije. takve mu kvalitete ne trebaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izgleda da je gotovo

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa

izgleda da je gotovo
    Olakšanje! Čini se da prolazi vrijeme cirkusanata i teatrologa u političkom vrhu, što školovanih što priučenih.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    prijavi agenciji za zastitu osobnih podataka
    u novinama citam da su slicno dobili i obrtnici, nezaposleni itd
    tnx

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eto i to smo obavili.
    2251730 puta.
    ja zadovoljna.

a pogotovo me veseli sto je, prema privremenim rezultatima DIP-a 103.035 hrvata iz inozemstva konacno prestalo krojiti sudbinu nama koji placamo porez u hrvatskoj.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da je delamkokonj Milan ćemu, dao bi ostavku na mjeto gradonačelnika.

U svom gradu je dobio samo 40% glasova.

Zar on u tome ne vidi nekakav znak?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma vidi on, vidi, ustvrdili smo to već, vidi znak da ga građani toliko vole da ne žele da ode s gradonačelničkog mjesta

Sad me stvarno hvata želja da iz prašine izvučem cvijetin topik o boljem svijetu

Sve u svemu, jako sam sretna, možda i neopravdano, ali bar se sad veselim :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj trlababalan prvotno napisa
    Da je delamkokonj Milan ćemu, dao bi ostavku na mjeto gradonačelnika.

U svom gradu je dobio samo 40% glasova.

Zar on u tome ne vidi nekakav znak?
    Ostavku?

Kaj nije on samo "zamrznuo" svoj mandat do izbornih rezultata.... Kaj mu fali da se vrati na delamkokonj mjesto??!!! Ihahaaaa, frrrrr! Bumo se mi njega još nagledali.

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •