Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456
Pokazuje rezultate 251 do 283 od 283

Tema: Svi nasi izbori

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Re: Svi nasi izbori

Citiraj Mukica prvotno napisa
    danas ja na biralistu u 18,45
    i gledam trazi zena mene na onoj listi i ja na lijevoj stranici
    a tamo JEDINA koja je izasla
    skicunla ja usputi i na desnu stranu, a tamo mozda dva ili tri zaokruznena

pa dobro ljudi, ZASTO ne izlazite na faking izbore
    ne samo na ove, nego na sve izbore, nisu nam ovo bogme prvi s ovak slabim odazivom biraca
    da se osvrnem na početno pitanje ...zašto ne idemo na izbore?
    zato kaj svake nedjelje radim,i kad napokon ukinu taj faking rad nedjeljom onda ću imati vremena izaći i na izbore,a do tad mi je muka od tih političara koji nedjeljom odmaraju a ja radim

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dobro jutro, Swimbi!

Danas mi je osvanulo dobro jutro, posao na "natječaju za posao" je dobio onaj kvalificiraniji, ne simpatičniji.... niti nečiji prijatelj, rođak, odličan jaran i bekrija...

Koliko puta školovani ljudi kod nas ne mogu dobiti neki posao jer nitko ne šljivi njihove kvalifikacije?!

..radna mjesta su unaprijed zauzeta, poslovi se namještaju, puno je bitnije koga poznaješ i imaš li novaca da potplatiš nekoga da bi dobio posao .

Meni je ovo jučer bilo dobro na simboličnoj razini, čovjek koji je pobijedio ima puno bolje kvalifikacije za taj konkretan posao,
    i po svom obrazovanju i po svojoj nekonfliktnoj naravi bolji je za Predsjednika RH,

možda nema bolje kvalifikacije od protukandidata za neki drugi posao, ali za ovaj - ima - i dobio ga je.
    Bez namještanja po rođačkoj vezi ili poznanstvu...
    S tim sam zadovoljna.
    Da se bar tako mogu dobiti i ostali poslovi u državi....

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

SVimbi, Nena, draga.

Dobro jutro svima!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Post od Kapric je obrisan (kao i svi koji su se nadovezivali). Vrijeđanje nije dozvoljeno na forumu i ukoliko se ponovi, slijedit će sankcije.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za razliku od toga da je kandidat za vrapce. mozda zato sto ne pise tocno koji? ko da mi to iovako ne znamo

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jako praktično, anchie76.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Ivana2 prvotno napisa
    Jako praktično, anchie76.
    Čemu kolutanje? Imaš bolji prijedlog?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Možda je raniji komentar ostao jer je bio kratak i nekako prpošno duhovit, i, neovisno o kojem se kandidatu radilo, djelovalo je smiješno na prvu,
    za razliku od slučajeva kad ti je neugodno čitati... za to postoje administratori...

Inače, meni je normalno da se mi tu na forumu ne slažemo, da imamo različite stavove, forum i služi za nekakvo sučeljavanje mišljenja, no bilo bi mi draže da ljudi svoje stavove više obrazlažu, daju im nekakvu pozadinu.

Možda sam je nekomu i iritantna i dosadna, no ja ne iznosim argumente i objašnjenja za svoje stavove zato da bih vama dosađivala već da pokažem da sam se potrudila oko nečega, razmislila o nečemu, a tek onda to napisala,

to radim iz poštivanja onih koji čitaju, a ne iz vlastitih sadističkih potreba.

Neki neugodni komentari mogu biti prihvatljivi na "intimnijim forumima", zatvorenim ćaskaonicama gdje se ljudi međusobno poznaju i vjerojatno znaju da to nije rečeno iz neke velike zloće, ali na ovako velikom forumu to je teško.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dobro jutro svima. Danas je lijep dan za našu domovinu.
    Sretno profesore!

p.s. Možda ste čuli da su u nekim mjestima svećenici dijelili kakti Bandićevu svetu vodu na posvećivanju kuća, nažalost znam da je to istina (najbliža obitelj) i ne mogu doći k sebi od razočaranja. Unatoč pobjedi boljeg kandidata, činjenica da se jedna institucija poput Crkve u stanju staviti u službu političara s toliko mrlja u karijeri samo zato jer se za razliku od onog drugog deklarira kao katolik, ostavlja jako gorak okus u ustima nakon izbora. Gore je Nena Jabuka lijepo pisala o tome kako bi poslove trebali uvijek dobijati sposobniji, kad se nekog po nacionalnoj ili vjerskoj osnovi ne zapošljava to je najgrublje kršenje zakona, a ja sam ovih dana toliko puta čula da će netko glasati za B. jer je "on barem katolik". Eto. apropo teme- nadam se da će naša domovina do nekih slijedećih izbora prerasti to da popriličan broj ljudi razmišlja na taj način. Znam da će uvijek biti primitivaca, ali baš me to žalosti.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Populizam cilja na mase, a do sada se valjda podrazumijevalo da su mase većinom primitivne. Očito nisu 8)

Tko zna, možda sada nestanu i retardirane reklame za svakodnevne proizvode - većina kupaca ipak nije primitivna, dakle većina ne kupuje proizvode koje reklamiraju kampanje namijenjene primitivnima.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I ja želim sreću profesoru, unatoč tome što je moj glas otišao Bandiću, da bude dostojan hrvatskog predsjednika, da nam svima zajedno bude bolje u Hrvatskoj

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa

Dobro jutro svima. Danas je lijep dan za našu domovinu.
    Sretno profesore!

p.s. Možda ste čuli da su u nekim mjestima svećenici dijelili kakti Bandićevu svetu vodu na posvećivanju kuća, nažalost znam da je to istina (najbliža obitelj) i ne mogu doći k sebi od razočaranja. Unatoč pobjedi boljeg kandidata, činjenica da se jedna institucija poput Crkve u stanju staviti u službu političara s toliko mrlja u karijeri samo zato jer se za razliku od onog drugog deklarira kao katolik, ostavlja jako gorak okus u ustima nakon izbora. Gore je Nena Jabuka lijepo pisala o tome kako bi poslove trebali uvijek dobijati sposobniji, kad se nekog po nacionalnoj ili vjerskoj osnovi ne zapošljava to je najgrublje kršenje zakona, a ja sam ovih dana toliko puta čula da će netko glasati za B. jer je "on barem katolik". Eto. apropo teme- nadam se da će naša domovina do nekih slijedećih izbora prerasti to da popriličan broj ljudi razmišlja na taj način. Znam da će uvijek biti primitivaca, ali baš me to žalosti.
    X

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Populizam cilja na mase, a do sada se valjda podrazumijevalo da su mase većinom primitivne. Očito nisu 8)

Tko zna, možda sada nestanu i retardirane reklame za svakodnevne proizvode - većina kupaca ipak nije primitivna, dakle većina ne kupuje proizvode koje reklamiraju kampanje namijenjene primitivnima.
    Potpis! I mene je razveselila gornja činjenica. Ima nade za nas...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Dobro jutro, Swimbi!

Danas mi je osvanulo dobro jutro, posao na "natječaju za posao" je dobio onaj kvalificiraniji, ne simpatičniji.... niti nečiji prijatelj, rođak, odličan jaran i bekrija...

Koliko puta školovani ljudi kod nas ne mogu dobiti neki posao jer nitko ne šljivi njihove kvalifikacije?!

..radna mjesta su unaprijed zauzeta, poslovi se namještaju, puno je bitnije koga poznaješ i imaš li novaca da potplatiš nekoga da bi dobio posao .

Meni je ovo jučer bilo dobro na simboličnoj razini, čovjek koji je pobijedio ima puno bolje kvalifikacije za taj konkretan posao,
    i po svom obrazovanju i po svojoj nekonfliktnoj naravi bolji je za Predsjednika RH,

možda nema bolje kvalifikacije od protukandidata za neki drugi posao, ali za ovaj - ima - i dobio ga je.
    Bez namještanja po rođačkoj vezi ili poznanstvu...
    S tim sam zadovoljna.
    Da se bar tako mogu dobiti i ostali poslovi u državi....
    lijepo si to opisala. ja ovo isto gledam kao tračak svijetlosti u lijepoj našoj

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

drage forumašice, nadam se da ste krstile djecu, jer ako niste, niti nećete.

jer ste nevjernice, grijesi vam neće biti oprošteni i nećete dobiti niti podljednje pomazanje

http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ti/470212.aspx

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Već neko vrijeme mi Index šteka, pa ne mogu pročitati linkani tekst, morat ću se zadovoljiti jednim na naslov

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj trlababalan prvotno napisa
    drage forumašice, nadam se da ste krstile djecu, jer ako niste, niti nećete.

jer ste nevjernice, grijesi vam neće biti oprošteni i nećete dobiti niti podljednje pomazanje

http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ti/470212.aspx
    o Bože, nemrem vjerovati da ovo čitam!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Datum pristupanja
    Dec 2009

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Svi nasi izbori

Citiraj fm prvotno napisa
    zato kaj svake nedjelje radim,i kad napokon ukinu taj faking rad nedjeljom onda ću imati vremena izaći i na izbore,a do tad mi je muka od tih političara koji nedjeljom odmaraju a ja radim
    pa kaj radis od 7 do 19???
    meni je trebalo uklupno 4 minute da obavim glasanje
    dosla sam u 6 popodne

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bez komentara, skoro da sam u šoku ali onda opet.... i ne čudi me previše, moje dijete će isto tak ranije umrijeti jer ne ide na misu - tak joj je vjeroučiteljica rekla, više ne ide na vjeronauk pa možda je to prokletstvo ne dohvati.
    Nekak kao da više siju prokletstvo i mržnju nego blagoslov i oprost. hm.... čudno jako.
    A ni jedna vjerska institucija se ne bi smjela mješati u politiku ni izbore. Bolje je primjerom ljubavi i milosti slati poruku ljudima da u sebi razmotre koji je pošteniji i ko ima ispravne ciljeve nego ovak.... fuj

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

nešto mi šteka forum u zadnje vrijeme....

htjedoh samo reći

BRAVO ZA BAKICU! 8)

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj purple rain prvotno napisa
    bravo bakica

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sad kad su izbori iza nas, ja ću to malo relativizirati jer sam odvalila na šeretski komentar na Zidu jednog mog fb frenda,

...pa kaže on (malo modificirana verzija za Rodu, njegova je sočnija ):

"....20 % Amerikanaca vjeruje da je Elvis živ, 30 % Hrvata vjeruje da je Bandić vjernik, katolik i domoljub, a ostatak Hrvata vjeruje da pijanista može sj....t mafiju i korupciju...."

Neka nam je zdravlja pa da vidimo koliko je bio u pravu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Osim što Josipović nije pijanist.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Osim što Josipović nije pijanist.
    ma znamo svi, zna i on, to je bila samo pjesnička sloboda...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Sad kad su izbori iza nas, ja ću to malo relativizirati jer sam odvalila na šeretski komentar na Zidu jednog mog fb frenda,

...pa kaže on (malo modificirana verzija za Rodu, njegova je sočnija ):

"....20 % Amerikanaca vjeruje da je Elvis živ, 30 % Hrvata vjeruje da je Bandić vjernik, katolik i domoljub, a ostatak Hrvata vjeruje da pijanista može sj....t mafiju i korupciju...."

Neka nam je zdravlja pa da vidimo koliko je bio u pravu
    baš mi je ovo "sjelo"

a ovo o fratrima i crkvi mi je teško i komentirat. samo ću dodat: strašno! ( i mislim da potvrđuju moje mišljenje da moja djeca neće na vjerunauk u školi. ostaje mi nada da će ga do tada, možda, i ukinut.)

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam odvalio na ovo
    Brutalno, ali dosjetljivo

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Je, a ovaj ozenjeni42 ima zavidne izražajne vještine.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovo sa 60% ljudi koji su položili test inteligencije na Indexu mi je krajnje odvratno.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na rodinom forumu je položilo još više, ja jedina izgleda nisam

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj DiLala prvotno napisa
    bez komentara, skoro da sam u šoku ali onda opet.... i ne čudi me previše, moje dijete će isto tak ranije umrijeti jer ne ide na misu - tak joj je vjeroučiteljica rekla, više ne ide na vjeronauk pa možda je to prokletstvo ne dohvati.
    Nekak kao da više siju prokletstvo i mržnju nego blagoslov i oprost. hm.... čudno jako.
    A ni jedna vjerska institucija se ne bi smjela mješati u politiku ni izbore. Bolje je primjerom ljubavi i milosti slati poruku ljudima da u sebi razmotre koji je pošteniji i ko ima ispravne ciljeve nego ovak.... fuj
    Ne brini, sve će biti ok.
    Sve je stvar izbora, pa i ovi izbori koji su već iza nas i vjeronauk (da ga dijete pohađa ili ne)!
    I svećenici su ljudi koji griješe - nisu sveci, a žalosno je ako svojim življenjem ne svjedoče vjeru, već suprotno.

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Uvijek izađem na izbore i koristim to svoje pravo. E sad, jel to netko zloupotrebljava, pa poslije križa listiće ili štogod drugo-to me više ne zanima. A što se tiče toga da će se netko za mene pobrinuti-u to baš ne vjerujem. Mislim da se svatko mora za sebe pobrinuti i pametno živjeti svoj život: donositi odluke koje su dugoročno dobre!

Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •