-
Soor - par pitanja
G. je prije mjesec dana dobio gadan soor (nakon uzimanja antibiotika) s jako ružnim naslagama po ustima. To smo riješili za par dana Daktarinom. Ja sam mazala bradavice iako nisam imala simptoma.
Sad se opet javio soor, i to čini mi se najprije kod mene. Bradavice me svrbe i peku, povremeno boli dok ga dojim. Pa sam počela opet sebe mazati Daktarinom, kao i njemu usta. On zasad nema vidljivih simptoma, ali čini mi se da ga peče po ustima.
E sad, par pitanja:
1. Koliko nam treba trajati terapija? Pedijatrica nam je prošli put rekla 2-3 dana, i poslušala sam je, iako ovdje svi kažu dulje. Možda nam se zato opet vratio? (Doduše, G. je po drugi put pio antibiotik)
2. Imam (kršitelj koda)ovu ručnu izdajalicu i izdajam se svaki dan jednom dnevno za njegovu kašicu. To mi je baš zgodno jer mi je preskočio popodnevno sisanje. Svaku večer zajedno s njegovom dudom prokuhavam onaj završni dio izdajalice, onu gumicu koja baš ide na dojku. Moram li kupiti novi? Znam da se dude stalno moraju mijenjati, a što ću s tim? Toga nema kao rezervnog dijela, pa ne mogu sad baš kupiti cijelu izdajalicu, skupa je??? Jel netko naručivao samo dijelove izdajalice od Kadulje, kako to ide?
3. Koliko treba proći prije i poslije podoja kad nas mažem? Ja gledam da bar pola sata nakon mazanja ne sisa (što mu je jaaako frustrirajuće jer je navikao da je sisa staaaalno dostupna), ali mažem odmah nakon podoja. Radim li krivo jer tad u dojkama još ima mlijeka? Njemu doduše obrišem usta.
4. Primjetila sam da često ima čudan zadah. Jel to isto od soora?
Uh, upilala ja i oduljila, oprostite.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma