Ovo što mi se danas desilo uužasno me je prepalo ... naime .. u 16-stom sam tjedno .. sve je ok ,, mučnine skoro pa da više nemam , energija mi se vraća .. ma osječam se preporođeno ... međutim ovo što mi se je desilo danas još nikad nisam doživjela .. naime .. bila sam u šopingu u jednom trgovačkom centru .. sve onako rutinski , deset minuta maximalno , nisam se dugo zadržavala ... došla na blagajnu .. plačam račun i odjednom se počinjem osječati nekako čudno .. počinje me oblijevati znoj .. vruče mi je katastrofa .. čujem nekakvu navalu adrenalina ili čega već , za boga miloga .. imam osječaj da ću se srušiti .. glasovi oko mene se stišavaju .. glava ko da mi je puna vode .. krećem sa kolicima prema izlazu .. jedva se držim na nogama .. sve mi je nekako bijelo pred očima .. i onda ugledam stolicu , gurnem kolica i sjednem na nju .. u glavi sa desne strane nekakav čudni pritisak , ali totalno bezbolni ... sjednem , skinem jaknu ... ajme sva sam mokra ispod majce .. dolazi ljubazna gospođa koja me pita trebam li pomoći da dali sam dobro .. donosi mi vodu ... kako sam sjedila "to je stanje" lagano popuštalo .. popila sam vodu i još malo sjedila ... za 10 min ko da se ništa nije desilo .. krenula prema izlazu , istovarila stvari u auto i domeka
Malo sam još uvijek zbunjena zbog ovog ... pitala sam ginića danas što bi to moglo biti .. kaže on , vjerojatno niski tlak , vručina .. itd
Jeste li imale sličnih iskustava ?