Obzirom da su zimski mjeseci,dajete li djeci preventivno neke vitamine,sredstva za pojačavanje imuniteta i sl.? Ja sam dosta veliki protivnik svakave kemije pa me zanima postoje li neki prirodni pripravci? Mi još uvijek sikimo i cijelo si vrijeme mantram da ga to štiti no moram priznati da je ove godine dosta kupio kojekave viruse i da mi teorija i ne stoji(do godinu dana bio zdrav ko dren iako je više puta bio u blizini bolesnih). Brine me to što dok smo kod kuće ili se svakodnevno šetamo sve bude ok (ali mi djeluje i kao svojevrsna izolacija). No kada se približi djeci (kojekakva okupljanja) obavezno nešto pokupi (4 puta ove godine Naravno tu posebno krivim roditelje koji se naprave blesavi pa redovito na okupljanje dovedu bolesno dijete ali to je faktor na koji ne mogu utjecati. Kako se vi nosite s time? Kupe li i vaši sisavci od drugih? Bojim se da mu je imunitet sve lošiji jer se u zadnje vrijeme redoviti zarazi. Ako moderator želi neka temu premjesti ali voljela bi da mi odgovore mame od 1-3.