mislim da se nije ništa promjenilo jer to je bilo prije nepunih godinu dana a kako čujem i danas je tako jer one kao imaju jako puno posla pa ne stignu a trudnice i onako od dosade ne znaju što bi !!! to je bio odgovor kad su jednu sestru pitali zašto ne pomogne!!!ma tako ti je bilo i u rađaonici sjećam se kad sam ja išla roditi moju malu kud je rađaona bila stara i zaostala sjećam se stola bio je star i zahrđao a ispod je bio jedan stari lavor nekad bjel sav zahrđan i izlupan grozno ,a ona posuda za kristiranje iz doba partizana paravani ko šatorsko krilo a sestra tak nekako neugodna kao da joj se gadi to što radi ma užas
ja sam se tako jadno osjećala da sam plakala od neugode a kad me pripremala za porod da ne spominjem da me ˝brijala na suho˝(oprosti na izrazu) i stavila na stol prikopčala na ct i tako sam ja provela od 5popodne do 1 u noći ležeći na leđima da se nisam ni maknula kada sam se malo okrenula na bok one je došla i izderala se na mene da to ne može tako i doslovce me gurnula nazad na leđa!!!!!!!!Zato kažem da na današnji način rada u rađaoni i osoblju nemam riječi sve pet!!!!!!
![]()

ma tako ti je bilo i u rađaonici sjećam se kad sam ja išla roditi moju malu kud je rađaona bila stara i zaostala sjećam se stola bio je star i zahrđao a ispod je bio jedan stari lavor nekad bjel sav zahrđan i izlupan grozno ,a ona posuda za kristiranje iz doba partizana paravani ko šatorsko krilo a sestra tak nekako neugodna kao da joj se gadi to što radi ma užas
Odgovori s citatom