eo mene opet. Iako sam planirala ici u Rijeku roditi, zbog dijagnostticiranog zastoja ostala u Brodu u bolnici. Noc uoci dogovorenog poroda dobila trudove, imala 5 puta stolicu pa sam klistir dobila u minimalnoj kolicini da ga nisam ni osjetila. Od 19h pa do ponoci su mi dali da setam a tek oko 1 u noci su me stavili na ctg i na bok, nikakav drip ili infuzija ili bilo sta. Rodila u 3 ujutro, 5 savova sve skupa. Dali mi mp3 player da nosim u radjaonu, cijelo vrijeme se zezali. Sivali tek kad je pocela djelovati inekcija i sve u svemu preprepredivno je sve bilo. Niti jedan trenutak bol nije bila veca od onoga sto mogu prodisati i svi su bili predivni...pa cak i doktor. Nakon poroda je sestra otisla do moje sobe da mi donese mobitel da javim muzu da sam rodila.. Ma stvarno sve sve najbolje. U 5 ujutro sam vec bila u apartmanu sa svojim sinom koji se iduca 4 dana nije od mene odvojio. 24-sata roomin in u pravom smislu rijeci. Pedijatar ga je dolazio kod nas pregledat, dobili zalihu tetri za prematanje, jedino su ga odnosili na 5 min na kupanje sto sam isla i ja gledati.. Sve pohvale za sve osim sto nisu prstom mrdunli da mi pomognu oko dojenja al sve ostalo za 5+