Hvala smrcina mrkice. Kao sto mozes vidjeti u mom potpisu, meni vise ne treba brodska bolnica.
Samo me zanimalo je li se sto pomaklo i kod nas. Isla sam na tecaj udruge Iskra, doduse samo prvi tjedan jer sam onda morala na strogo mirovanje. Je, patronazna je i mene razveselila svojim pristupom, a volim i dr. Blazevac koja je jedna od organizatorica tecaja i od koje je, koliko sam ja shvatila, i krenula ideja o tecaju.
Sad, to da i nakon tecaja moras razgovarati s dr. Vlajnicem mi je malo bezveze. Kao da je to njegova privatna bolnica pa ti on daje svoje dopustenje. Ustvari, to mi je kao ces gledati rodenje njegovog djeteta pa zeli znati vise o tebi prije nego sto ti dopusti da budes prisutan na tako vaznom dogadaju.
Mozarela, koliko ja znam postoji samo jedan apartman. Mi smo isli u njega kad smo bebu doveli na ispitivanje sluha (ona nije rodena u bolnici pa nije prosla sve to pri rodenju). To ti je jedna obicna bolnicka soba, samo sto u njoj imas samo jedna krevet i krevetic za bebu. Sjecam se jos i jedne komode s prematalicom i tv-a. Jedino sto nema wc uz sobu, vjerojatno koristis onaj u hodniku. A kako doci do njih, pa pretpostavljam da porazgovaras o tome s nekom od sestara ili lijecnikom, barem sam tako ja u Rijeci.
Mozarela, kad ovako stalno pises da imas grozno iskustvo i daje bolje da ne pises o tome, to samo budi znatizelju u meni. Pa sto su ti to tako grozno radili? (osim ako bas ne zelis o tome)
I molim te nemoj reci da je bitno samo da je beba zdrava,jer oni moraju mijenjati sebe nabolje. Moraju. Zbog nas, a i zbog nasih kceri. Srce bi mi se slomilo da moja curica mora svoje dijete donijeti na svijet u groznim uvjetima, sama medu strancima.