Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Suzeeee...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Suzeeee...

Moj N inače vedra,komunikativna i druželjubiva beba počeo je histerično plakati kad ga bilo tko uzme.Od prije par dana.nisam ga nikad ostavljala ali viđao je puno ljudi i uvijek je volio da ga uzme teta ili baka al sad odma počne vrištati...jel se to ikome dešavalo?Zašto odjednom?

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Koliko je star? Oko 8. mj se javlja separacijski strah i to je prolazna faza. (osim kod nas, Vitu još uvijek nitko ne smije dirati osim tate i mene.)

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ne znam koliko ti beba ima, ali moja cura je imala fazu koja je pocela s njena 3 mjeseca i trajala mjesec- dva. Kad bi je uzeo netko osim mene i MM, spustili bi se kutevi usnica i udri! Plac strasan! Znalo se dogadjati i kad je samo netko pogleda. Pokusavali su joj ljudi prilaziti polakse, govoriti tise, ali nije bas pomagalo. Navodno bi trebalo i izbjegavati izravan pogled u oci. Pokusajte nesto od toga. Kazem, nama bas i nije pomagalo, jednostavno je proslo. Sad ide komegod...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa
    Ne znam koliko ti beba ima, ali moja cura je imala fazu koja je pocela s njena 3 mjeseca i trajala mjesec- dva. Kad bi je uzeo netko osim mene i MM, spustili bi se kutevi usnica i udri! Plac strasan! Znalo se dogadjati i kad je samo netko pogleda. Pokusavali su joj ljudi prilaziti polakse, govoriti tise, ali nije bas pomagalo. Navodno bi trebalo i izbjegavati izravan pogled u oci. Pokusajte nesto od toga. Kazem, nama bas i nije pomagalo, jednostavno je proslo. Sad ide komegod...
    Da da, spusti kuteve usana i onda krene plač, indentično i kod nasa.
    Naša curica je takva od 6 mjeseci na dalje, ide samo dedama i baki i mojoj nećakinji, a tetama (našim sekama) i svima ostalima neće jer ih prerijetko vidi. Ali evo npr. muževom vjenčanom kumu se dala držati na rukama bez problema, mi smo bili :shock: Čini se da bebe imaju neki svoj unutarnji mehanizam tko im se sviđa, a tko ne uglavnom, naša ne voli preglasne ljude i one koji su s njom previše "buci-buci".
    Isto, znala je tuliti i kad ju je moja frendica pogledala sa nekih 6,5 mjeseci. Sad voli biti u našim rukama i na sigurnoj udaljenosti od metar od onih koje baš ne pozna dovoljno

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bila sam postavila temu na jednom drugom forumu (u svojoj predrodinoj fazi ), nisam sigurna smijem li link staviti ovdje... Uglavnom, utjesili me ljudi, nije moja mala bila jedina ekscesna.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Isto je i kod nas. Počelo sa par mjeseci i traje do dan danas. Nikome ne želi u ruke, na krilo ili bilo što slično. Čak ni baki, dedi, uji, striki... Samo mama i tata imaju tu "privilegiju". Sada je u fazi da se namrgodi na svakoga tko joj se obrati u dućanu, liftu, na ulici.... ah, djeca. Meni to nimalo ne smeta, čini mi se kao da dijete ima stav: "Pustite me na miru, meni je sasvim dobro i bez vaših buci-buci i ostalih gnjavaža. Imam ja pametnijeg posla."

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moje dijete koje se inače samo smije i svakome se dalo u ruke prije cca 2 mj. znači oko 10 mj. se više ne da od mene u ruke nikome. čak i kad je sa MM-om i ja prođem pored, baca se prema meni i počne plakati ako ga ne uzmem. osim mene, još jedino hoće biti sa mojoj sekom. drugi, nula bodova.
    to su faze i to sve prođe a kad mi se neko počne čuditi i komentirati da je zaljepljen za mene dobijem ospice, pa naravno da bebi od godinu dana ili manje je mama centar svijeta

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo mene u ranu zoru dežuramo nas dvoje
    star je još malo pa 5mj
    neželi nikome i tko god ga uzme u ruke mora ga odmah vratiti jučer sam ja bila u wc-u moja sestra ga je uzela odmah je počeo urlati dok sam ja izašla iz kade i doletila sav je pomodrio od siline i dreke
    nevjerojatan je koliko viče i plače
    slijedeći tjedan bi trebala otići par puta u tvrtku ali ići će samnom kao i dosad nebude li ga tata mogao uzeti
    užasno mi je kad se tako zaceni od plača
    još su nam baka i dida uvrijeđeni jer ginu za njim i sad je to katastrofa

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

najvjerojatnije ćemo i mi doći u tu fazu jer sad ima 5 i pol miseci , ali za sada moj mekani zvekani ide svakom ko ga požei držat. nema onoga kome ne udijeli smješak, krezubi, od uha do uha. i baš je vesela beba i koliko vidim po reakcijama okoline ljudi vole vesele bebe. i on to očito nekim svojim sedmim čulom kuži i uživa u pažnji okoline. i gušta kad mu se ljudi obraćaju, iz blizine ili s udaljenosti. bitno da mu se obrate. a do kada će to bit, ne znam, ali za sada je super.

takva mi je bila i mala kad je bila beba. guštala je u naručju svakoga ko je želio nosit. samo nije bila ovako vesela beba i smijuljica ko mali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •