-
kasno izbijanje zubića
Za koji dan punimo 10 mjeseci a zubića još niti jednog....Seka je dobila sa 8.5mj i onda u roku tri mjeseca ekspresno i bez problema naredala 8 komada
...
Znam da nema mjesta za brigu ali sam već pomalo nestrpljiva.....
Ima li nas još bezubih?
-
joj ne brini ništa, kažu da što zubi kasnije izađu da su kvalitetniji...
ja sam bila isto zabrinuta i moja laura je prvi zubić dobila 19.04. znači sa skoro 10 i pol mjeseci ali zato nije imala nikakve grozne probleme vezano uz to nicanje zubića. Jedino je tih dana, dva tri dana spavala po cijele dane i nakon toga zubić vani.....
-
Moja P. je dobila prvi zub s 11 mj i tjedan dana. S 16 mj. je imala 4 zuba. Sad ima 2 god. i 2 mj. i ima 12 zubića, još joj fale trojke i petice. Čim kasnije izbiju tim je manja vjerojatnost da će pokvariti jer ih je starijem djetetu lakše prati
-
nika je ko i tata joj dobila 1. zubic sa 1 god!!
-
Ni moja s 9,5 mj. nema niti jednog zubića.
Meni je prvi zub izrastao malo prije prvog rođendana pa ne brinem.
-
ja sam dobila zube za prvi rodjendan, t.j. jedan zub za prvi rodjendan. onda je islo lako. kako prica moja mama vadila sam zube bez problema. i nije si brinula dal je rano ili kasno. ne postoje ljude bez zube, ne mislim pritome na starije
-
Evo, dočekali smo i to,danas na staru godinu izbila jedinica dolje, uz puno muke....
, prošli tjedan temperatura, potpuno izgubila apetit, stalno na cici......uh......
Starijoj su samo izlazili, nikakvih poteškoća nikad.
-
Moja balerina je prvi zubić dobila sa 10 mjeseci.
Sad ima 16 mjeseci i 11 zubića.
Ne brini ništa, izaći će zubići kad im se bude dalo
.
-
moji su dobivali redom ovako: prva curica sa točno 6mj, druga sa 5mj i 12 dana, a dva dečka s 5mj. Curice imaju predivne obje zube. ne brini se svako dijete ima svoj ritam....
-
mi balimo već 2 mjeseca ali nigdje zubića.mama je dobila nakon godinu i još nijedan nije poprtavila u 35 god
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma