Stigli pred koji dan, ne kompletni. Punkcija ok, antitijela nisu nađena ali iz nekog razloga nisu napravili direktna. Još smo kod iste "dijagnoze" (dječija kronična benigna neutropenija ?), iza 15. imamo kontrolu kod hematologa pa ako je neutropenija još prisutna (vjerovatno će biti :/ ) će poslati i to.
Nikakve posebne upute nismo dobili, kažu ako je zdrava da se ponašamo normalno, ako ne odmah na antibiotike. Pitala sam ima li smisla davati neki opći "pojačivač" imuniteta, kaže ne. Tu i tamo nešto zašmrca pa ja uletim sa twinlabovim "first defence"-om, valjda više sebe radi. Čekamo i taj 15. pa ćemo vidjeti mada ne očekujem nikakve revolucionarne pomake. Ako je sve ok, i sve isto pokušati ćemo obići "alternativce" da daju svoje mišljenje. Do onda pazimo na ishranu (olitiga jedemo ko i do sad ), cickamo i izbjegavamo gužve i šmrcavce (mada i jesmo poprilično izolirani od ljudi već mjestom življenja ).

Mene u toj cijeloj priči škaklja što nitko ne spominje moguće uzroke, ili prije bi rekla nemaju pojma kako ni zašto se javlja taj oblik, a kad neznaš otkud ni zašto "kvar" kako ćeš ga popraviti :? .
Kaže i da nemaju načina za dati sigurnu dijagnozu, nego kad prođe onda je to bilo to .

Kako kod vas?