Evo da se i mi javimo nakon više od 3 godine od zadnjeg posta. Na žalost od tada moja curica koja sada ima 4,5 god. i dalje ima neutropeniju. ABN nikad ne prelazi 500 osim ako je u virozi kad broj zna porasti, ali isto tako i brzo pasti, nekad i na ispod 100. Dosta puta je bila hospitalizirana, primala Neupogen više puta, al već par dana nakon neutrofili bi opet pali. Odmah iza 3. rođendana stanje se krenulo popravljati 3 kontrole za redom, baš sam se bila poveselila i onda su je pokosile 3 viroze za redom u kratkom periodu i sad smo opet na početku zadnjih godinu ipo dana. ONO ŠTO ME BRINE, jest da je mojoj maloj stanje usne šupljine katastrofalno. Desni su joj krvave i deformirane, jako joj krvare kad pere zube ako ih uopće moždm prati od boli, zubi joj se klimaju, 2 su već ispala, 1 samo što nije, često ima afte (čitam da je to jedna od nuspojava kod neutropenije) PA ME ZANIMA da li su vaša djeca imala takvih problema i ako može kakva riječ utjehe od onih koji su ozdravili nakon dužeg perioda bolovanja jer pomalo gubim nadu da će do toga ikad doći.