drage moje, ja sam si sama napravila curicu za majcicu, bilo mi malo preskupo pa sam si sama dala truda...
http://img541.imageshack.us/i/zanaforum.png/
http://img541.imageshack.us/img541/3070/zanaforum.png
nadam se da vam se svida)
Posljednje uređivanje od daddycool : 21.04.2010. at 00:18 Razlog: pretvorio slike u linkove - molim vas pročitajte pravila
istina al istina i da se nije netko drugi sjetio prije ljupke radit tako nešto pa je eto žena krenula u posao s tim i napravila brand i dobro ko zna šivati neka kopira ako hoće a ko omože nek kupi orginal i svi zadovoljni. blesavo mi je razmišljati na način da joj ne ću punit već pune đepove...mislim neko ima više neko manje, pa sad ne bum onom ko ima punila đepove...onda ne bum ništa nigdje kupila već sve doma sama radila, ugajala ili ne znam što već.
hvala)
a istina, svako prema svojim mogucnostima i sposobnostima, samo sta je ona ideju isto pokupila od vani negdje, jer je moja kolegica kupila takvu majcicu prije par godina u londonu na nekom street art festivalu...
al svaka cast i LJupki i mami...meni je ipak bilo previse dat 700kn za takvu majcic(koja toliko i vrijedi, sta je je) pa sam napravila sebi i svojim bliznjim, i bas su mi cool :D
Sweetygirls majise su ti PREKRASNE STVARNO......bila bih ti zahvalana ako bi mi se javila na PM jer ja baš ne kužim ali imala bih pitanje za tebe ali ne bih ovako da svi vide.......HVALA!!!!!!!!!!!!!!!
Je da, bas se Ljupka sjetila toga, i moja rođakinja ima sličnu majicu s nekog buvljaka, neke Europske metropole, za puno manju lovu kupljenu... Ljupka otkrila toplu vodu i zarađuje na onima koje jednostavno to moraju imati, jer ipak to Ljupka nosi, a 700kn za majicu je previše.
ja sam temu otvorila prije nekog vremena na servisnom kutku jer sam trebala informaciju...kome se raspravlja o ljupki, njenoj mami, punjenju đepova ili ko koliko može nešto platiti ili ko zna šivati a ko ne...molim da si otvori novu na filozofskom(ako tamo spada) pa nek lamentira o tome. pun mi je kufer zlonamjernih komentara .
I sama radim takve stvari i mogu ti samo reći Bravo!!! Lijepo, samo pazi jer su plagijat iako su i Ljupkine. Jedna amerikanka čiju je reviju navodno pred nekoliko godina nosila. Bo tako sam čula u krugu nekih suradnika.
Ljupkine majce su mi slatke, ali daleko su od nečega što se zove kvaliteta. Ali divim se njenoj odvažnosti i trudu. Za mene bi to još trebalo doraditi, ali vjerujem da hoće.
I to znam, u njihovom kako to Ljupka kaže na mob. SHOWROOMU. Ja stvarno ne mislim ništa loše o cijelom tom projektu. Upravo suprotno. Meni su predivne, Divno mi je to što su hand made i divim se Ljupkinoj kreativnosti i ideji da uspješno proda svoje ime kao brand. Samo sam čula što sam čula. Moje mišljenje je to da to čak i nije nikakav plagijat nego da je nadahnuta nečijim sličnim radom. U konkretnom slučaju (priči) radi se o jednoj amerikanki koja je aplicirala male afrikanke na odjeću tako što je našivala male krpice i ostatke. Imala sam davno i email sa primjerom fotki, ali sam ga obrisala.
Ja bih si sama recimo mogla potpuno kopirati Ljupkinu, ali neću. Kad odlučim naručit ću njenu.
Stvarno o cijeloj njenoj ideji i pothvatu mislim sve najbolje, ali kao i svi moram nešto reć u minus. Kažu da je to za sreću.