Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 178

Tema: JOLIE PETIT MAJCE by LJUPKA GOJIĆ...

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sweetzygirls ove tvoje majce su genijalne!!! svaka čast!!!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj BAŠBAŠ.. prvotno napisa Vidi poruku
    sweetzygirls ove tvoje majce su genijalne!!! svaka čast!!!
    Da, stvarno su odlične, nebi Ljupki Gojić punila i tako već pune đepove, koliko žena zna isto...i bolje...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Da, stvarno su odlične, nebi Ljupki Gojić punila i tako već pune đepove, koliko žena zna isto...i bolje...
    istina al istina i da se nije netko drugi sjetio prije ljupke radit tako nešto pa je eto žena krenula u posao s tim i napravila brand i dobro ko zna šivati neka kopira ako hoće a ko omože nek kupi orginal i svi zadovoljni. blesavo mi je razmišljati na način da joj ne ću punit već pune đepove...mislim neko ima više neko manje, pa sad ne bum onom ko ima punila đepove...onda ne bum ništa nigdje kupila već sve doma sama radila, ugajala ili ne znam što već.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hvala )
    a istina, svako prema svojim mogucnostima i sposobnostima, samo sta je ona ideju isto pokupila od vani negdje, jer je moja kolegica kupila takvu majcicu prije par godina u londonu na nekom street art festivalu...
    al svaka cast i LJupki i mami...meni je ipak bilo previse dat 700kn za takvu majcic(koja toliko i vrijedi, sta je je) pa sam napravila sebi i svojim bliznjim, i bas su mi cool :D

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj zarrin prvotno napisa Vidi poruku
    istina al istina i da se nije netko drugi sjetio prije ljupke radit tako nešto pa je eto žena krenula u posao s tim i napravila brand i dobro ko zna šivati neka kopira ako hoće a ko omože nek kupi orginal i svi zadovoljni. blesavo mi je razmišljati na način da joj ne ću punit već pune đepove...mislim neko ima više neko manje, pa sad ne bum onom ko ima punila đepove...onda ne bum ništa nigdje kupila već sve doma sama radila, ugajala ili ne znam što već.
    Je da, bas se Ljupka sjetila toga, i moja rođakinja ima sličnu majicu s nekog buvljaka, neke Europske metropole, za puno manju lovu kupljenu... Ljupka otkrila toplu vodu i zarađuje na onima koje jednostavno to moraju imati, jer ipak to Ljupka nosi, a 700kn za majicu je previše.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni su ove majice baš zgodne. Ne zato jer ih Ljupka reklamira (zaboli me) nego jer su stvarno fora. I daju se prati u veš mašini

O cijeni je suvišno raspravljati kad svi imamo drukčije kriterije. Ja možda ne bih dala toliko za stvar koju mogu nositi samo po parku (majicu sam dobila na poklon), no ne vidim razloga zašto da se iščuđavam nad cijenom i time da je netko to spreman platiti.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam temu otvorila prije nekog vremena na servisnom kutku jer sam trebala informaciju...kome se raspravlja o ljupki, njenoj mami, punjenju đepova ili ko koliko može nešto platiti ili ko zna šivati a ko ne...molim da si otvori novu na filozofskom(ako tamo spada) pa nek lamentira o tome. pun mi je kufer zlonamjernih komentara .

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i da uopće nisam isključiva niti snob ali imala sam priliku vidjeti jednu kopiju koja je bila stvarno lošija u usporedbi sa orginala, počevši od pamuka do izrade (možda sam naletila na lošu) i što sad ako netko želi orginal i može si to kupiti, stvarno ne mogu koliko se god trudila shvatiti taj način komentiranja, pustite se ko može koliko, barem na ovoj temi....

cica

Početno

Sweetygirls majise su ti PREKRASNE STVARNO......bila bih ti zahvalana ako bi mi se javila na PM jer ja baš ne kužim ali imala bih pitanje za tebe ali ne bih ovako da svi vide.......HVALA!!!!!!!!!!!!!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

sweety, krasne su ti majice.

zna li netko od kojeg materijala ljupkina mama radi facu i kosu lutkicama?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Super su mi majčice. I naravno da će Ljupka Gojić koristiti svoje ime. Vidim da komentirate cijene, pa niste valjda mislile da će biti po 50 kn komad?

Jedino nikako ne mogu shvatiti ogromnu hrpetinu žena koje kopiraju majice šiju te curice po svemu i svačemu. Nisam rekla da su loše, većina ih je identično ali kopija je kopija. Ali eto, ja sam takva da ja sad nebi nosila ni original jer su opet svi isto obučeni.
    Posljednje uređivanje od Trina : 03.05.2010. at 08:37

Gost

Početno

Joj tak nešto slično prodaje jedna cura na drugom forumu za 80 kn pa na dalje ovisno o tome da li je majica bez rukava , sa rukavima , topić ....

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

za 80 kn ???

baš bih volila vidit kakve su njene.

Gost

Početno

E sad mi je žao što nemam link jer sam sasvim slučajno naletila a kako nije moj đir nisam zapamtila ali ako naletim keljim link

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kiki31

Majičice ti stvarno izgledaju k'o originali! A ja sam Ljupkine vidjela u njenom dućanu, i mogu vam reći da sam malo razočarana izborom majica na kojima se lutkice šivaju; totalno prosječni pamuk, rekla bih - jeftini.
    Aplikacije, to je već druga stvar! Stvarno treba truda i umijeća da se sašiju sve te lutkice i detalji.
    A kako vidim, to Kiki31 ide odlično!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ava M prvotno napisa Vidi poruku
    Kiki31
    Majičice ti stvarno izgledaju k'o originali!
    kiki, meni se cini da si ti dovoljno kreativna za smisliti nesto svoje
    zasto kopiras tudje majice? mislis da je to korektno?

prodajes li ih?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kiki svjesna si da te Ljupka može tužiti zbog ovog?

Stvarno ne znam što bi ti to trebalo u životu...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mislim da tužba može samo u slučaju originalnog branda...jesu te majice Ljupke kao brand registrirane?

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    kiki, meni se cini da si ti dovoljno kreativna za smisliti nesto svoje
    zasto kopiras tudje majice? mislis da je to korektno?

prodajes li ih?
    majice ne prodajem, radim ih za svoju djecu, prijatelje, njihovu djecu...
    radim ih za druge ako mi donesu svoju majicu.

zašto kopiram? zato što mi se jako sviđaju a nemam toliko novaca priuštiti si Ljupkinu.
    dal je korektno? hm, zašto misliš da nije?
    pa ljudi puno toga kopiraju, iako ni jedna moja majica nije ista kao Ljupkina, ja kopiram ideju, ne majice.

hvala na komplimentu za moju kreativnost.

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiki svjesna si da te Ljupka može tužiti zbog ovog?

Stvarno ne znam što bi ti to trebalo u životu...

tužiti zbog čega??
    mislim da ne može Ljupka ljudima zabraniti da rade takve majice,
    ja ne radim majice da ih npr. prodajem pod Ljupkine,
    i ni jedna nije ista kao njena.
    a kad bi to tako išlo, bilo bi puuuuno tužbi,
    ljudi svašta vidi pa si rade sami, npr platnene pelene, večernje haljine, hlače, suknje...
    ja zapravo ne kužim taj zakon al to je moje mišljenje i svakako ne bih htjela imati problema s tim.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Osobno su mi pregrozne i na mladim djevojkama, a na ženama su mi bizarne.Te majice mi izgledaju ko klaunovi-strašila-čudovišta. Ništa slatko ni lijepo,a bome ni posebno ne vidim u njima,pogotovo sad kad ih pola grada ima.
    No, tko voli, nek izvoli, za manje od 100kn na Forum.hr ima nekoliko cura koje rade te majice s lutkama.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajme, tek sad vidim ovu temu i nisam imala pojma da su te majice tako popularne i da je kopiranje toliko uzelo maha :shock:
    ni meni se osobno ne sviđaju, ali baš me zanima da li se može tužiti za njihovu kopiju?
    čini mi se da ne
    mislim, ko tebi može braniti zašiti tu lutku na majicu? ako ne koristiš to ime?
    i prodavati čak?
    baš me zanima. iako nemam pojma zašto, jer nit ih mislim prodavat nit kupovat
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 12.06.2010. at 11:17

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a inače, ako mislite da je i najjednostavniju crnu majicu, ovi koji znaju šivati, nekog dizajnera lako kopirat, varate se.
    jednom sam, glupa, išla bezveze, probati malu crnu haljinu, skroz jednostavnog kroja, D&G, koja je koštala ko sv petra kajgana i koju si ni u snu nisam mogla kupiti. onako, ja i sestra, u veneciji, iz zabave.
    e, ljudi moji, kako mi je ta haljina stajala, dan danas pamtim svoj odraz u ogledalu
    nikad se više taj odraz u potpunosti nije ponovio

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    da, bas, kroj je kriv

salim se (tako i ja, nakon dobrih 15 godina i 4 trudnoce i xx kila viska, i dalje u ormaru imam prekrasnu vecernju haljinu koju mi je jedna predivna krojacica sivala za jedno vjencanje - zasto? zato jer mi je onda tako dobro stajala )

nego, kojom masinom se mogu siti te aplikacije na obicne pamucne rastezljive majice (s ili bez likre)? (opet ja o masinama )

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

litala , najobičnija šteperica + ručno

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, najobicnija steperica

a sto je to tocno? najobicnija steperica? ja sam ti malo "kratka" s tim vasim najobicnijim pojmovima

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni su prekrasni ovi vaši radovi (kiki 31 i ne znam tko još), ali imam isto pitanje, čemu kopirati nekoga?
    Ne mogu to shvatiti. Talentirana očito jesi, pa napravi svoje, a ne kopiju.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A što se tiče navedenih skupih originala, ne vidim niti jedan razlog zašto si netko ne bi kupio, ako ima za to volje, želje i novaca.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a inače, ako mislite da je i najjednostavniju crnu majicu, ovi koji znaju šivati, nekog dizajnera lako kopirat, varate se.
    jednom sam, glupa, išla bezveze, probati malu crnu haljinu, skroz jednostavnog kroja, D&G, koja je koštala ko sv petra kajgana i koju si ni u snu nisam mogla kupiti. onako, ja i sestra, u veneciji, iz zabave.
    e, ljudi moji, kako mi je ta haljina stajala, dan danas pamtim svoj odraz u ogledalu
    možda je samo do ogledala

inače, meni su te lutkice ispočetka bile fora, ali su mi zapravo ružne, a kad nekoga vidim u toj maijici automatski mi izgleda jeftino, upravo radi tih kopija, niti malo orginalno, a ove curke koje rade kopije, neka probaju svoju sposobnost i kreativnost usmjeriti na neku drugačiju aplikaciju.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nije, nije, ni do ogledala, ni do moje linije, trust me!!!
    u kvaliteti materijala, načinu šivanja, kroju, naravno da se u cijeni plaća i ime, ali i kvaliteta, to je sigurno.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    ok, najobicnija steperica

a sto je to tocno? najobicnija steperica? ja sam ti malo "kratka" s tim vasim najobicnijim pojmovima
    litala, najobičnijom mašinom
    Moraš najprije ispod aplikacije zalijepiti flizelin kako ti se materijhal ne bi rastezao. Onda ga pričvrstiš pribadaćama i prođeš običnim bodom po rubovima. Kasnije možeš proći gustim cik-cak bodom, ali i ne moraš, onda će ti se materijal onako "cufati" meni je to fora.
    Ja stalno i svuda radim aplikacije. Doduše, ne ovakve "Ljupkine", bojim se da me ne tuži.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala lucij@

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su prekrasni ovi vaši radovi (kiki 31 i ne znam tko još), ali imam isto pitanje, čemu kopirati nekoga?
    Ne mogu to shvatiti. Talentirana očito jesi, pa napravi svoje, a ne kopiju.

----------------

A što se tiče navedenih skupih originala, ne vidim niti jedan razlog zašto si netko ne bi kupio, ako ima za to volje, želje i novaca.
    ja bih ti najjednostavnije rekla ovako : Ne vidim niti jedan razlog zašto si netko ne bi napravio kopiju ako ima volje, želje a nema novaca da si kupi original koji mu se jako sviđa.
    Posljednje uređivanje od kiki31 : 17.06.2010. at 00:45

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj kiki31 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih ti najjednostavnije rekla ovako : Ne vidim niti jedan razlog zašto si netko ne bi napravio kopiju ako ima volje, želje a nema novaca da si kupi original koji mu se jako sviđa.
    Ja vidim iz aviona jedan veliki razlog - to je kopiranje i vjerojatno postoji mogućnost da te tuži, kako su gore više spomenule cure. A ako se to dogodi, onda će ti tek faliti novaca.
    Lijepo je da ti se sviđaju, ali zašto moraju biti skoro iste, pa stavi životinje, snjegoviće, ptice,...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vidim iz aviona jedan veliki razlog - to je kopiranje i vjerojatno postoji mogućnost da te tuži, kako su gore više spomenule cure. A ako se to dogodi, onda će ti tek faliti novaca.
    Lijepo je da ti se sviđaju, ali zašto moraju biti skoro iste, pa stavi životinje, snjegoviće, ptice,...
    Ljupka bi mogla tužiti curu ako ju vidi u gradu s majicom koja je slična kao njena,a nije??
    Ili ako netko na netu pokaže svoje radove koji su slični onima kakve radi Ljupkina mama?

Što će ih? Legitimirati na cesti?

Pa neće cura na štandu prodavat te majice i nalijepiti iza fejk Ljupkinu etiketu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ljupka bi mogla tužiti curu ako ju vidi u gradu s majicom koja je slična kao njena,a nije??
    Ili ako netko na netu pokaže svoje radove koji su slični onima kakve radi Ljupkina mama?

Što će ih? Legitimirati na cesti?

Pa neće cura na štandu prodavat te majice i nalijepiti iza fejk Ljupkinu etiketu.
    Ma da i nema teoretske šanse da netko nekoga tuži, meni osobno takvo kopiranje ne dolazi u obzir, ajde da napišem tako.
    Kome je ok, neka radi dalje, ja ne vidim svrhu.
    Pogotovo zato jer cura koja to radi (kopira) očito je talentirana, meni je to "bacanje" talenta. Ja ne bih "iz inata" kopirala neku tamo Ljupku, Mariju, Vesnu, Đurđu,.... radila bih svoje i tko ih šiša.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne kuzim bas jel ti pravo vlasnistva (autorsko) ignoriras zato jer inace mislis da ljudi nemaju pravo na vlasnistvo nad svojom idejom autorskim radom ili zato jer ti se bas ove majice svidjaju?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ovo su tzv. coralina majice

ja se slažem s cvijetom
    MM je nekoć probao armani odijelo
    ajme, kako mu je dobro stajalo
    kao da je za njega šivano
    a opet, bilo je 7000 kuna
    pa je ipak kupio jedno u Zari

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

ja ne kuzim bas jel ti pravo vlasnistva (autorsko) ignoriras zato jer inace mislis da ljudi nemaju pravo na vlasnistvo nad svojom idejom autorskim radom ili zato jer ti se bas ove majice svidjaju?

napisala sam post iznad a još i prije

zašto kopiram? zato što mi se jako sviđaju a nemam toliko novaca priuštiti si Ljupkinu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

napisala sam post iznad a još i prije

kad ti se svidja neka pjesma hladnog piva ti se snimis i to pustas?

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

ivarica, ne kužim što tebe zapravo muči?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa vjerojatno pjeva dok štepa majice ili sluša sprženi cd?

ok, ok....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivarica, ne kužim što tebe zapravo muči?
    pa to sto ti ne priznajes uopce necije vlasnistvo (u ovom slucaju intelektualno)
    jel udjes u tudji auto zato jer ti je preskupo kupiti isti, ili u tudju kucu jer ne mozes kupiti istu takvu?

ako neku majicu ne mozes sebi priustiti, imas tone onih koje si mozes priustiti i imas ruke od kojih mozes napraviti ocito puno
    zasto tvoje majice trebaju biti bas iste ko ove osim ako ne zelis da okolina misli da su bas njene?

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

i ne , ne snimim se jer mi se ne sviđa kako pjevam, ipak mi se više sviđa moj ručni rad.

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

pa to sto ti ne priznajes uopce necije vlasnistvo (u ovom slucaju intelektualno)
    jel udjes u tudji auto zato jer ti je preskupo kupiti isti, ili u tudju kucu jer ne mozes kupiti istu takvu?

ako neku majicu ne mozes sebi priustiti, imas tone onih koje si mozes priustiti i imas ruke od kojih mozes napraviti ocito puno
    zasto tvoje majice trebaju biti bas iste ko ove osim ako ne zelis da okolina misli da su bas njene?
    a ja sam negdje rekla da ne priznajem nečije vlasništvo?????

i majice, tj. lutkice koje ja šivam nisu baš iste kao njene i ne ne želim da ljudi misle da su baš njene, s ponoisom kažem da sam sama napravila po njenom uzoru.
    ok, ovako možemo do preeeekosutra a mislim da nema smisla.
    ljudi kopiraju sve i svašta pa i najnajpoznatije svjetske kreatore, strašno je onda to koliko nas ne priznaje nečije vlasništvo????

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mozemo i do preksutra
    ko da je to neki problem nama forumasicama

gle, nastranu to sto ja ne odobravam tvoj nacin, nastranu to sto je i roda jednako ko u ovom slucaju LJG na isti nacin ostecena jer nas slogan mamino cudo(viste) drugi prodaju po standovima na privjescima ali to svi koji kopiraju po svijetu ne rade to na nasem foumu i ne zovu onda ti svi sudovi mene, odgovornu ispred udruge, ko svjedokinju, kuzis?
    nadam se samo da se necu s tobom, ko s nekim drugim forumasicama prije tebe, morat upoznavat na sudu

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

nadam se samo da se necu s tobom, ko s nekim drugim forumasicama prije tebe, morat upoznavat na sudu
    nećeš sigurno, zbog toga se ne moraš brinuti.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kiki svoje majice možeš dijeliti austrijskim babicama kad ulaze u hrvatsku

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mislim da ovdje nema osnove za tužbu.
    Koliko se sjećam nekad sam čitala o dizajnerskim torbama - zabranjene su one koje kopiraju originale i stavljaju lažne markice kako bi bili što vjerodostojnije kopije.
    Nisu zabranjene one koje izgledaju slično kao originali, ali imaju svoje ime (a mogu se kupiti u npr. Mangu, baš se sjećam da su oni "skinuli" neku skupu bursu).

Tako da Kiki ničim ne krši zakon ukoliko svoje majice ne pokušava prodavati s Ljupkinom etiketom.

Konačno da i ja dam pravni savjet, to mi je stara želja

Btw. majice su mi sasvim bezveze, ali tko voli, neka kupi, sašije...
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 17.06.2010. at 12:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •