Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Linea nigra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U prvoj trudnoci linea je bila jako vidljiva i nestala je cetiri mjeseca nakon poroda uz pilinge trbuha, a u drugoj trudnoci mi se uopce nije vidjela..tek nakon poroda. Sad je skoro tri mjeseca od poroda i uz dva pilinga skoro se vise i ne vidi.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

možda ovisi i puti.

ja sam 5 tjedana od poroda i već je počela blijediti, a opako je bila izražena. inače nisam crnka. brineta sam sa svjetlim očima, dakle nemam neku masno tamnu put, ali tamniju u svakom slučaju da.

inače u bolnici su mi još napomenuli, a kasnije me je i moja babica upozorila da jednu čitavu godinu moram pauzirati od sunčanja ako ne želim da si zabetoniram lineu zauvijek.
    tak da ove godine ništa od sunčanja.
    Posljednje uređivanje od moia : 25.02.2010. at 16:17

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    možda ovisi i puti.

ja sam 5 tjedana od poroda i već je počela blijediti, a opako je bila izražena. inače nisam crnka. brineta sam sa svjetlim očima, dakle nemam neku masno tamnu put, ali tamniju u svakom slučaju da.

inače u bolnici su mi još napomenuli, a kasnije me je i moja babica upozorila da jednu čitavu godinu moram pauzirati od sunčanja ako ne želim da si zabetoniram lineu zauvijek.
    tak da ove godine ništa od sunčanja.
    Ovo nisam znala. Meni je i dalje prisutna, samo je pupak sada kao prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •