daklem, vec dosta dugo (rekla bih od prve godine) mu mogu povuci kozicu do pocetka glavica. nekako sam mislila da je to to, najvazniji dio rijesen, nema fimoze, opustila se.
ali na dva mjesta je kozica jos uvijek sljepljena za pocetak glavica (po pol centimetra u duzini) i ne pokazuje znakove da ce se maknuti. plus sto sad vec vise od godine dana ima stalne "insignikantne bakteriurije" (sto volim taj doktorski jezik!), tj. ispod kozice se skupljaju bijele nakupine bakterija. nikad puno, nikad za antibiotike, nije otislo do mjehura. ali je tu.
da nema tih bakterijestina, ne bih se puno uzbudjivala oko toga, ali ovako me brine. cistimo stalno, cajevac, nevenovo ulje, lagano povlacim kozicu, ali nema nekih pomaka. miris nakupine je... omamljujuci.dala sam nam rok do ljeta, a onda bih to nekako rijesila.
e sad, koje je rjesenje? kakva su vasa iskustva? prijateljicinom sinu su poprskali pisu nekakvim anestetikom i naglo povukli kozicu dolje. krv i gnoj sibnuli na sve strane. jupi, stvar rijesena. nekako to ne bih, zvuci mi kao poveca trauma :/ alternativa je... opca anestezija? isto ne zvuci dobro :/
ima li tko takvih iskustava i savjeta po tom pitanju?