Curke,

Vec sam otvorila jednu temu pa molim moderatoricu ako je previse 2 teme da me slobodno prebaci, no jako sam uplasena i moram podijeliti svoje iskustvo s vama .

Zadnja mens. je bila 23.11. sljedeca je kasnila 5 dana i 24.12. sam dobila smeđi iscjedak (mislila sam da je to pocetak men. medjutim kako mi je sutra prestalo posumanjala sam na trudnocu i test je pokazao pozitivan rezultan :D )
Tako sretna na krilima ljubavi odletih do svog ginekologa na ultrazvuk, no nije vidio gest. mjehuric pa me poslao na betu, vrijednost je 1213.00 (je to normalno za tako ranu trudnocu? :?

Mozda sam dosla prerano kod gin. pa nije vidio trudnocu, - znaci od ovualcije do danas je 3 tjedna - ako se racuna od pocetka men. a ne zaceca je 5 tjedana.

Da ne kazem da nemam drz.ginek. i idem kod privatnog (a kako su praznici moje dr. ne radi pa nisam ni mogla dobiti uputnicu za betu) tako da sam jucer potrosila 500 kn na pregled i nalaz, danas me ponovno narucio, a rekao mi je da ako opet ne vdi trudnocu danas, da cu doci nakon praznika th. 7.01.
Luda sam od brige