-
Grize nokte
D. gricka nokte zadnjih 15-tak dana.
Kako da ju spriječim da to ne pređe u naviku, postoj li nešto čime bi mogli namazati noktiće da budu bljak a da nije štetno?
-
Pronadji sta se u zadnjih 15 dana promenilo i sta joj stvara stres i pricajte o tome.
S. je na raspustu u vrticu. Od kad je kod kuce ni gric na noktima i kozici oko noktiju. Kod nas je okidac vrtic.
-
Mi smo problem riješili s nekim lakom, kupili ga u apoteci.
Kod nas nije bilo nikakve promjene..
meni se čini da je to njoj bila zamjena za varalicu..sad više ne grize al bi češče cicala
-
Marion ništa se nije pomijenilo, baš ništa.
Ne ide u vrtić, ona je naše jedino dugo čekano i obožavano dijete.
Zaista ne znam šta bi joj moglo raditi stres :/
Smokvica, potražit ću taj lak, hvala.
-
Snjeska ono sto im je zajednicko u problemu je da je i S. dugo cekano, obozavano dete. Mozda su zato osetljiviji u kontaktima sa spoljnim svetom?
Nama su radile stres kompjuterske igrice (ako je nesto pretesko da on to savrseno izvede, krenuo bi da gricka), srezali vreme na kompu i puno je bolje.
Previse druzenja i socijalnih kontakata, ja sam mislila da mu je tako zanimljivije, a on bi malo mira i svoje rutine.
I tako x malih stvari za koje sam ja smatrala da su nestresne ili barem ne u toj meri stresne i da ih moze bez problema hendlovati, ali bila sam u krivu.
Ono sto je problematicno kod nas je da jako voli biti najbolji u svemu i jako tesko podnosi poraze (radimo na tome).
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma