-
Zimska rasprodaja u shoping centrima?
Kada počinju rasprodaje cure?
Skoknula bi u ZG u shoping a ne znam kada.
Znam da su prije počinjale 2.1., je li i ove godine tako?
-
Rasprodaje su ti krenule po shoping centrima, kreću se od 30-50%, vjerovatno sad u Novoj će popusti biti i veći!!!
-
možda da pričekaš još koji dan, može se desiti da će dosta dućana imati inventure
-
i ja čekam inventure koje su najavili za sutra pa bi dakle oko ponedjeljka trebalo krenuti sniženja...glupo mi je bilo npr. u Borovu imaju kao sniženje na zimske cipele _(to im je radni naziv) a snižene su npr. čizme s brušenom kožom i samo one koje su oni htjeli. Ja sam morala curici kupiti buce-pancerice koje naravno nisu bile snižene. A kaj je to nego zimska obuća???
-
da....u marks & spenceru je akcija kupi 2 treće dobiješ tj. od 3 artikla ne plaćaš onaj koji najmanje košta...u Iani sam vidjela hlačice i majica dugi rukav majica za 89kn i snižene skafandere...
-
-
U Marks&Spenceru u King Crossu je sniženje, puno toga je sniženo na pola cijene, ali ne baš sve. Ja sam bila nekako neraspoložena za shopping pa si nisam ništa kupila, sve mi izgleda krpasto i nikakvo.
ali, recimo, ima uredskih hlača po 130 kuna itd.
-
I u benettonu su naravno sniženja, ali ove godine mi je sve i na sniženjima skupo
Ja mislim da je to neki psiho-pritisak od recesije, sve mi je skupo. U benettonu sam htjela kupiti za Leu nekakvu jaknu za slijedeću zimu, ali ništa nisam našla.
-
Da, Benetton je preskup. Čini mi se da su cijene digli za 40 %, pa spustili za isto. U usporedbi sa lanjskim sniženjem, ovo mi se uopće ne čini povoljno. Iana i okaidi su mi ok sa sniženjem. Prije par dana smo nešto i kupili, no danas mi je šogorica javila da su te trgovine opustošene. Nema ničega!
Da pitam ovdje, ima li leptirić ili mtč sniženje? Trebam bodiće. U MS nisu na sniženju, naravno!
-
mi smo danas kupili u benettonu jaknu za drugu zimu, i to u onom u ilici, tamo je još ostalo nešto modela i brojeva. u KC nema skoro ništa.
s tim da su mi prošle godine modeli bili puno bolji. ove godine su ili prekratki ili predugi.
a glede nazovi sniženja, planirala sam joj uzeti još jedan šal, jer je vuneni. i prošle i ove godine mu je redovna cijena bila oko 110 kn. prošle godine su bili sniženi na 51 kn. ove na 95. pa tko je tu lud? (to je za cure. za dečke su 76. uzela, pogledala i vratila.)
-
Da, pretpostavljam da je u KC sve rasprodano. Ima zgodnih kratkih jaknica ali su sa pravim perjem a to se bojim kupiti jer su mi se na jednoj Leinoj benetton jaknici napravile one ružne masne mrlje nakon pranja i mogla sam ju baciti. Inače obično kupim trenirke na rasprodaji u benettonu, a sad mi se samo gornji dio čini preskup.
-
Pa da, ja sam se istu stvar pitala, pa tko će na sniženju kupiti u Benettonu majicu za dijete po cijeni od 60 kn :? Zbilja su pretjerali, redovna cijena običnih majica s dugim rukavima jednobojnih ili s natpisom im je preko 100 kn! Majice s slikama su još skuplje... Te majice bi trebale biti na sniženju 30-ak kuna kao što su bile ljeti :/ Vjerojatno treba čekati sniženje 70%
Okaidi/obaibi je imao super sniženje, ali naravno odmah je rasprodan i brojevi su bili jako opustošeni. Srećom uspjela sam kupiti maloj par haljinica sniženih 40-50%, pa je cijena od cca 90 kn bila prihvatljiva jer imaju kvalitetnu robicu i lijepe modele. Majice su im bile od 45 kn na više.
Oshkosh je isto dosta prodao već na prvo sniženje od 30% prije Božića, ali našlo se još brojeva i lijepih stvari...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma