Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Nekako cudna koza na ruci

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Nekako cudna koza na ruci

Ovako, ja sam prije pola godiine kod mene nesto priimjetila sto me zgrozava. Nosila sam malenog na rukama, i kad sam ga spustila, zasvrbi me ruka, ja pogledam a koza se tu naborala kao kod stare babe.dio od sake do lakta. sve kao strija do strije :shock: to mi se desava ama bas svaki put kad ga nosim. Prodje to nakon 15-tak min al bas mi je to cudno zasto se desava.
    Istina je da mi je koza jako suha, i da sam od poroda skinula preko 20 kg.
    No meni ije 23. i sve mi to nema logike.
    sta vi mislite?

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cini mi se upravo to sto si i rekla, suha koza koja se pod opterecenjem/pritiskom na nju (dok nosis malog) smrezura i teze vraca u prvobitno stanje zbog nedovoljne elasticnosti.
    mozda da se vise trackas sa kremicama..

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Može ti pomoći i da ne koristiš sredstva za tuširanje svaki put, jer jako isušuju kožu. Probaj koristiti samo vodu, a nasapunati samo određene zone (pazuh, stopala...)
    U vrijeme kad mi je koža bila jako suha, ovo mi je super pomoglo u kombinaciji sa uljem za tijelo koje sam nanosila na mokru kožu (ostaci se pobrišu ručnikom). Već nakon par dana se osjeti razlika

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

tnx ladies[/list]

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A možda ti smeta nešto što mali ima u hlaćama napr. umjetni materijali ili slično ( ako ti je povučen rukav prema gore)

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

da da to je na goloj ruci, a ponovlja se uvijek bas. hvala jos jednom

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ako ti je koza inače jako suha, možeš probati sa kurom E vitamina. Pomaže i ulje, ali bi trebalo biti prirodno, bademovo, ljesnjakovo...

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa
    Može ti pomoći i da ne koristiš sredstva za tuširanje svaki put, jer jako isušuju kožu. Probaj koristiti samo vodu, a nasapunati samo određene zone (pazuh, stopala...)
    U vrijeme kad mi je koža bila jako suha, ovo mi je super pomoglo u kombinaciji sa uljem za tijelo koje sam nanosila na mokru kožu (ostaci se pobrišu ručnikom). Već nakon par dana se osjeti razlika
    Potpis na ovo!

I pij dovoljno vode, po malo više puta tijekom dana!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •