-
Crtić "Snježna kraljica"
Bok!
Sjećate li se crtića "Snježna kraljica", onaj stari ruski, prelijepa ekranizacija, svi smo gledali kao klinci? http://www.youtube.com/watch?v=INW-e...eature=related
Da ne zna netko ima li i gdje za nabaviti CD, sinkronizirano na hrvatski? Da, da, ambiciozna želja, ali ipak, vrijedi pokušati...
Sretna vam Nova!
-
evo ja naletila na ovaj crtani ,al ne znam jel to to...
sretna nova i tebi!!!
-
-
Thx, ali nije
. U tome i jest fora - nigdje nisam našla onu "pravu", sve su blijede kopije.
-
Mi smo u istoj potrazi! MM je našao nešto na netu ali samo na engleskom...
-
-
Osoblje foruma
za konjićem grbonjićem tragam već nekoliko godina.
ima li barem netko tko bi znao kako bi se taj crtić mogao zvati na ruskom, pa da odatle krenem?
-
Osoblje foruma
a ovu rusku snježnu kraljicu ti ja negdje imam, i mojoj djeci nije draga, potražit ću je pa ti poklonim
-
-
Eh da, i ja se baš nešto često sjetim tog crtića.
A sjećate se onih ruskih lutkarskih crtića, bajki ili kako ih već nazvati?
-
-
Mislim da ja imam doma ovu vreziju Snježne kraljice. Moram je potražiti, a onda se čujemo na pp (ovdje ne smijem, zar ne?
)
-
2xmama prvotno napisa
Shiny, pošalji link

A nemam ga...nažalost...
-
cure,koja dobije crtić, pls pp i meni da dogovorimo ako može ono što se ne smije :D
-
Mislim da imam Konjića negdje na VHS-u, ako to išta pomaže.
-
Oba ova crtana filma izašla su prije nekoliko godina na DVD-u sa hrvatskom sinkronizacijom. Mogli su se kupiti na kioscima, imamo ih i često ih gledamo! Međutim, sinkronizacija na hrvatski izvedena je dosta loše, meni je prilično pokvarila dojam i atmosferu ovih inače jako lijepo nacrtanih filmova kojih se dobro sjećam iz djetinjstva ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma