Citiraj Tattoo prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam od 1.08. do kraja godine na komplikacijama. Shvatila sam da cijelu godinu pišem odbitak 1800kn. Priložim onaj obrazac koji sam dobila od firme koji mi je za zadnja 4 mjeseca prazan. Ali kako oni znaju da sam ja bila na komplikacijama ako ne priložim nikakve dodatne papire (a zapravo i nemam što). Totalni sam antitalent za te stvari. Hoće li biti dovoljno da ja pravilno ispunim onu prvu stranu, a ako slučajno zabrljavim nešto budu me zvali? I da, imala sam i dopunsko. Ja sam to mislila navesti pod 3.1 na prvoj strani (plaćeni doprinosi za zdravstveno osiuranje u tuzemstvu), ali vidim da ima i pod 6.4. Jel svejedno pišem i na prvoj strani? Ispričavam se na dosadi, ali čitam i gledam te formulare i sad sam tek zbunjena.
Oni ne znaju da si toi bila na komplikacijama, ali pošto znaju sve bolje od tebe, tako i znaju da ti nemaš nikakve prihode u daljnim mjesecima. Priložiš kaj imaš i pišeš cijelu godinu 1800 kn.
Dopunsko pišeš na prvoj strani i ztu zbrojiš još sitnice koje si potrošila na zdrastvo ( tak da se tu nakupi pozamašna svota). Uz to trebaš napisati i izjavu o tome da si sama to sve sama skupa platila ( tj. da ti nitko nije dao novce za to) ( ponekad to oni imaju kod sebe, pa samo ispuniš, ali za vsaki slučaj možeš je i sama napisati doma)