Pokazuje rezultate 1 do 50 od 532

Tema: Prijava poreza na dohodak za 2009. godinu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Što sve trebam priložiti za ostvarivanje prava na povrat poreza na osnovu plaćenih kamata na stambeni kredit? Zvala sam u poreznu u D. Selo i žena me otkantala uputivši me na njihov besplati broj, kojeg nema šanse dobiti, pa ako je netko upućen, bila bih zahvalna. Znam da treba vlasnički list i ugovor, ako se dobro sjećam od prošle godine, trebale su i neke izjave, kopije osobnih možda...?
    Potvrda od banke koliko je plaćeno ( upisuje piše se u tablicu 3.3 na 1. strani, ali max do 12000 tj. da iznos u tablici 12000 bude do 12000kn)
    Kopija osobne
    kopija ugovora o kupnji
    Izjava da tamo stanuješ ( ima ih i u poreznim postajama, a možeš i doma sama napisati, nezaboravi to potpisati)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Potvrda od banke koliko je plaćeno ( upisuje piše se u tablicu 3.3 na 1. strani, ali max do 12000 tj. da iznos u tablici 12000 bude do 12000kn)
    Kopija osobne
    kopija ugovora o kupnji
    Izjava da tamo stanuješ ( ima ih i u poreznim postajama, a možeš i doma sama napisati, nezaboravi to potpisati)
    ova izjava da u stanu trajno stanuje se odnosi kad porezni obveznik traži olakšicu za adaptaciju stambenog prostora. kod kupnje stana porezni obveznik i njegov bračni drug pišu izjavu (evo ću citirati ako netj+ko ne zna sam sročit formu).
    izjavljujem pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da u trenutku i do trenutka kupnje prvog stambenog prostora nisam stekla u vlasništvo ili suvlasništvo drugi stambeni prostor u Hrvatskoj i inozemstvu.
    napišeš svoje ime i prezime, i potpis.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •