Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
ovak da bi tebi i jemu obračunali nekaj više love u svezi male , ona mora u dotičnom danu biti na toj i toj poreznoj kartici. Sad ak ti hoćeš malu prijavit na sebe, odmah uzmi svoju i njegovu IP karticu i odnesi u poreznu , njemu obriši , a sebi malu upiši ( i pazi da to predaš u svojoj firmi par dana prije nego je plača, tak da ti tetka zna izračunati nofčeke). To kaj je 7 mjesec bila nigdje nema veze, na kraju godine je možete pisati ili na tvoju ili na njegovu poreznu prijavu, i taj bu dobil neke novce od države.

E sad u svezi tebe, ti opet i ovih 6 mjeseci kaj nisi radila imaš pravo na svoju olakšicu, pa sad ovisi kakva ti je plača, ( a već u plači većoj od cca 3500 ti buš dosta dobila i za tih svojih 6 mjeseci, kaj nisi imala praktički prihoda). To se sve sređuje kod prijave poreza, čak ak ti bude pasala može se u toj prijavi napisati svakakve kombinacije.
hvala na odgovoru
taj 7mj je otišao za sada u vjetar jer su moji meni isplatili plaću već 19.7. za srpanj, a inače plaćaju oko 25, pa nisam stigla to obaviti...budem prebacila na sebe , a njemu se briše..znam postupak za poreznu

e sad s obzirom da ja imam veću oko 5000 kn plaću u bruttu, kad ja tražim olakšicu za prvih 6mj, onda on mora vratiti neku lovu državi jel tak?